Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goldskan 4
Pozdrav,dr.jare.Video ja odavno sve po net-u,procedura izrade je relativno laka,ali da bih tacno znao gde su mane a sta su vrline ovog detektora morao bih da ga napravim i probam na terenu.Pricali su nekada i za Deltu da je" trazilica za eksere " , ali je odavno dokazano suprotno. Iako stoji da ista ima najbrzi odziv na gvozdje.
      Pozdrav..........fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
ja sam ga pravio iznova dva puta , dali je pcb pogotovu sema tacna ko zna  Big Grin
Odgovori
Pozdrav. Od necega mora da se pocne.Uvek bolje tako nego niizcega. Da li ce ispasti dobro , videcemo..............
    fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
Budi fin kada zavsis javi nam svima sta si dobio , kad bude gotov prvi prototip .. ;D
Odgovori
Obavezno.Nece biti skoro,nema se vremena,ali kad bude bice ovde.
Pozdrav.............fixxx Smile

Odgovori
Sta bi sa obecanjem?  Prodje skoro godinu dana.  :o :o :o
Odgovori
Neki su ga radili uspesno neki manje uspesno na Geotech-u. Evo na primer post #28  http://www.geotech1.com/forums/showthrea...965&page=2  od clana pod nadimkom Max kaze da je to odlican PI detektor ali nije vredan truda ako ces njime tragati na mestima gde ima cigle, keramike... vec samo za plazu i mesta gde nema hotrocks ("vruceg" kamenja). Ima primedbu na raspored elemenata jer je original radjen u SMD a ovi ostali ne pa utice na stabilnost samog detektora... 
Odgovori
Hvala Dr.Jare,na odgovoru.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 10 Gost(a)