Pa da se radi o velikom i ja sam čuo od starca,ima gomile svega i svačega nego ima i zamke,pazite se a ako je on uspeo da prođe valjda ćete i vi samo oprezno.
Pazite na stepenice a i dalje je opasno o tome sam i hteo da ti kažem ali o tome kad uspete da uđete do tada džabe sve,srećno.
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pozzz pirosi gleda pravo u ulaz, ja sam vec ulazio do negde ali nisam imo nikakvu opremu cak ni osvetljehje tako da sam to odlozio za neki drugi put...sledeci put idemo zajedno
milano pirrossi
Unregistered
budo ici cemo nema problema,ja sam sve spremio kompletnu opremu ispitali smo sve okolo tako da je sve spremno
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ade bre pirosi ukocise mi se zglobovi od cekanja, a i konopci ce mi istrule...dolazi da vadimo sta ima....
ZA turcin sa calmom uste nikoj ne e RODEN DA GO GLEDA POZ
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
turčin sa čalmom ima okolina bosilgrad, i prema vladičinom hanu...........
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
kako bre tomic nije rodjen kad smo ga mi gledali, vidi sliku...
U Pirotskom kraju postoji isklesan turcin sa calmom(Stara Planina ..okolina Babinog Zuba)...mora da se nalazi blizu vode i gleda preko dola a tamo ima kladenac ...izvor voda na 5 koraka sa desne strane ostava.....Kada gledas niz vodu sa desne strane....
Pozdrav
turcin ima kod momin kamen u blizini vladicinog hana desno od izvora je vec izvadjeno a kod turcina treba da ima riznica ali o tome za sad neznam nista