Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trifunovo Pojatiste
U rupu staro pismo da nije glagoljica?
Odgovori
Aman dok se svi vi ovde prepucavate i nadogradjujete sa neka pisanija drugi ce da vam odradi zberite se bre ljudi i odradite to pa nismo valjda toliko ne slozni da ne mozemo ni to stvarno ste bre svi za batine  Big Grin
Odgovori
miljenko i meni bi mi bilo vazno to vezano za crveni kal Smile
pitao sam da li se to trazi u trifunovo pojate
kada bi plandzija odg znali bi na cemu smo posto i ti izgleda da imas isto sto i ja
Odgovori
Ako je crveni kal isto sto i neka vrsta crvene zemlje,a vezano je za ovo pojatiste onda mozda moze nesto da se uklopi.
Odgovori
da znas ja imam i neku mapicu za to 
Odgovori
plandyija jel bi mogo ti da kayes koji se ynakovi traze za trifunovo da bi mi znali da li imamo to mesto hvala unapred
Odgovori
trivunovo pojatiste je stari naziv mesta koje se danas naziva jednostavno "pojatiste " i to je u niskom okrugu pojas xxxx ,i to se lepo vidi na staroj mapi ....
Odgovori
Mozda mnogo trazim,a jel ima u toj mapici crveni kal ili znas mesto sa tim nazivom pa ti treba opis?
Odgovori
Na starom jeziku  KAL i znaci blato e sad dal je cveno zuto ili crno itd zelim vam puno uspeha.
Odgovori
ne na ovoj mapi nema nikakovo blato bara ili nesto sto bi bilo upecatljivo osim starog derveca koje je ispod krive livade ili njive
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)