Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trifunovo Pojatiste
Eto, sada ko je iz tog kraja ima dovoljno podataka i informacija da to i potrazi ...a neko ko zna mogao bi i da se javi i da se nesto konkretno uradi... Sve u svemu napredujemo a mladi tragaci imaju vise pocetnog vetra u ledja...Sada na kraju jedan pozdrav mom starom prijatelju plandziji....
Pozdrav svima
Odgovori
Moravica verovatno nije jer je taj naziv dobila kasnije.To sam zakljucio iz nekih starih karti gde pise samo REKA,a ne i njen naziv.Sa druge strane sa jednog dela Device mislim da je mozda nekad postojala  sansa da se vidi Morava ako uzmemo u obzir da je ranije bila slabija vegetacija kako na planinama tako i po kotlinama i pored reka.Sad naravno sve ovo ne mora nista da znaci...
Odgovori
ja znam za 1 mesto za koje se kaze da je trifunovo pojate ali bitno je da li se trazi neki znak
Odgovori
pozdrav svima na forumu devica je mesto iznad predejana u novom selu a trifunovo pojatiste je u selu livadje u dikavi nadam sam da sam nekom pomogo
Odgovori
otprilike tako pecko br u tom delu je ali ja nzn da li se vidi morava odatle stvarno
Odgovori
i neka neko postavi nesto za trifunovo pojate plandzija je postavljao u onom njegovom spisku trifunovo pojate tako hvala unapred a ti pecko nemoj bez mene tamo Big Grin pozz
Odgovori
da li neko ima nesto vezano za trifunovo crveni kal valjacovi virovi i studeni kladenac
Odgovori
necu bez tebe ako se dogovorimo to je to bez prevara vidi se morava mesto je ogromno ima pismo ima neki trouglovi zajci so je mesto u trifunovom pojatistu a ne neka stena tamo imam zapis i imam coveka cije je to imanje jos da imam neki aparat bolji od sondasa pa da radimo ovako nista vec sam kopao po pet sest meseca deset metara kroz stenu i ne pada mi vise tako nesto na pamet bez dobre uredjaje ljudi nema poso a ako neko od vas ima dobre uredjaje za svaku sam saradnju ali samo posteno ljudi kilogram je 55000e sto znaci da ima  dovoljno za sve pozdrav drugari
Odgovori
(21-11-2013, 03:34 PM)pecko74 link Piše:necu bez tebe ako se dogovorimo to je to bez prevara vidi se morava mesto je ogromno ima pismo ima neki trouglovi zajci so je mesto u trifunovom pojatistu a ne neka stena tamo imam zapis i imam coveka cije je to imanje jos da imam neki aparat bolji od sondasa pa da radimo ovako nista vec sam kopao po pet sest meseca deset metara kroz stenu i ne pada mi vise tako nesto na pamet bez dobre uredjaje ljudi nema poso a ako neko od vas ima dobre uredjaje za svaku sam saradnju ali samo posteno ljudi kilogram je 55000e sto znaci da ima za dovoljno za sve pozdrav drugari

Tebi Pecko fali jos dosta informativnog iskustva da bi mogao da odradis takva mesta. Vidim da nisi zadovoljan sa svojim "sondasem" a ne napisa koji je to uredjaj i koju detektor smatras dobrim za takva mesta ?
I jos jedno pitanje...ODAKLE TEBI INFORMACIJA DA JE "KILOGRAM 55000 EVRA ?
Odgovori
ovo radim dvadeset godina mislim da gresis za iskustvo aparat je garet 2500 franjo je 16500 dinara 3,5 grama pa racunaj ako je to malo onda neznam treba biti skroman
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)