Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MOGILA
Mene zanimaju tumuli..znam za 3 koja su spojen kao nekim zidom,,nisu otvarani ali nigde nemozemo da nadjemo ulaz...a u iste takve 3 su nadjeni zlatni listovi kao od vinove loze samo po 1m duzine....pomoc ako moze  inace su na rastojanu od nekih 2 do 3 km ti u kojima je nadjeno i ovi..ima rimske cigle okolo i parica bakarusa po njivi okolo.
Odgovori
Zdravi acabeograd
Koliko su visoki tumuli?
Jesu li zidani ciglom , kamenom ? Kako znas da su spojeni zidom? Vrlo lako se ulazi u neke od grobnica ali u neke treba dooobro da se kopa.
pozdrav
Odgovori
nismo otvarali ali ima cigle okolo po njivi,,,,ima jedna strana tumula gde se ocrtalo kao da je neki zid ,,,a izmedju su povezani sa necim kao tunel ovalnog oblika...visine od recimo 5 pa do oko8m ali nisu sva tri ista i ako su povezana.
Odgovori
Znam dobro mesto sa 5-6 mogile,neke manje neke bas velike.Pa ako neko ima dobru aparaturu neka se javi.
Odgovori
Svi se kunete u postenje, a ovamo skrnavite grobnice, auuuu sta ste bre vi?
Odgovori
sto ga bre tupis donce . Ko kaze da smo mi radili tu mogilu ? A i da jesmo , pa sta . ovo je takav posao . ne mozes napraviti omlet ako ne razbijes jaja .Oces li ti sa da ides po srbiji i da trazis one koji su izgubili svoje blago? Hajde molim te nemoj sad da ti GLUMIS postenje . Ako si toliko ispravan sve sto nadjes daj drzavi i gotovo . I nemoj nikom da solis pamet .
Odgovori
Brate grobnicama ne bih prisao NIKADA, Vi bre ko Topalovici. Naravno da ne bi vratio nista sto nadjem, ali grobnice, daj razmisli sta pises.
Odgovori
Donce, svaka ti dala, zbog ovakvih najebu svi normalni tragaci  >Sad
Odgovori
. ne mozes napraviti omlet ako ne razbijes jaja .- glavni zakon  ovo je pocetak i kraj zlatarske"  etike nista nije sveto cak ni grob ni lokaliteti Smile nazao !...
Odgovori
More bre
Ja stvarno nemam dlake na jeziku i necu da dozvolim da me prozivaju tu neki . oce li neko do vas postenjacina da mi objasni gde vi to odlazite da kopate . ako iskopate nesto i utvrdite da je to grob vi cete sve to vratiti i izviniti se pokojniku . JELI . Ma jedva cekate da vam neko kaze gde je to i da odete da kopate . na boga ne mislite . Malo bolje razmislite o sebi a posle mene i ostale osudjujte . 99 posto ovog sporta je kopanje po grobovima i prevrtanje necijih kostiju . ILi onoga sto je rezultat necije nesrece . Pa koji su sve poklani za te ostave sto trazite i to vam je ok . A ovamo ako slucajno neko naleti na grob nekog ratnika i on kroz toliko godina opet ozivi u bude slavan vama je to lose . EEEEEEE Bracoooo . ima jedan makedonac koji je sve ovo nazvao pravim imenom ali ja neci da vredjam te dame poistovecujuci ih sa podmuklima  i pokvarenjacima . Jdnostavno gledajte svoj posao kopajte gde hocete , ono sto nadjete lepo prijavite ( posto ste posteni ) i ne osudjujte nikog .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)