Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MOGILA
kosac da se vratimo na temu( vidi moju zadnju poruku) kako da nadjemo ulaz ni jedan aparat ne registruje tunel
Odgovori
Aco pogledaj PP.A aparat koji pronalazišupljine sam imao i nisam znao zbog ?ega ludi,ukapirao sam da radi na šupljine tek kad je rasturen,pokvaren a i nije skup Treasure tracker.

[Slika: eqv42r.jpg]
Odgovori
crni druze , hajde me kontaktiraj na chat
ne vidim te ja na chatu .
Odgovori
znam gde si se zeznuo al sad kasno,,,,sad bar znas sta si nasao hahaha tero zeca a istero vuka
Odgovori
(01-11-2012, 10:55 PM)mincic link Piše:nije druze
ovo je drugi reon. ovo je u kamicko
Haha, sad si i tamo stigo da vrsljas haha, pazi tamo je sklisko , nadji ona 2 kamena sto sam ti pricao kao nisan i gledas u pecinu na drugoj strani kotline , tamo je bingo ali kako uci?
Odgovori
Treasure tracker pronalazi supljine ....
ne razumem koje supljine mislis tunele pecine  :o
ja za to neznam jel ima neku spec opciju za to kako znas da je nasao supljinu po signalu ili sta vec
koliko vidim to je neki stari model Treasure tracker nesto neznam bas da on to moze izvinjavam se ako gresim
Odgovori
auu bre, pa sta ako su grobnice...u njima nema i ovako nicega, tako da se duh pokojnika ne remeti...a ako neznas, i da ima, napravi se obred...ako ne znate, zovite mene...pozz  8)
Odgovori
Tumuli i grobovi su isto! Zapamti to. E jedina je razlika koje grobove postujes. Ovde je ocigledno za pojedine opravdanje nije pravoslavno UDRI. Nije muslimansko UDRI i tako svako u svojoj veri. A u realnosti, I tu leze ljudi, o tome Vam pricam. Kad slucajno kopas pa naletis na neki les pod zemljom to je nesto sto jednostavno nemozes da izbegnes, ali bitno je da nije postojala namera. Namera je opasna stvar. Namera je ono sto nas odvaja od lesinara. Nameru citajte kako hocete, Ja kad kazem namera mislim na sve ono sto covek nosi u sebi. Odgovorno tvrdim da kad bi i slucajno naleteo na neki neobelezeni grob i da na tom COVEKU nadjem kilo zlata ne bih pipnuo nista. Zatrpao bih i otisao. Ja sam takav.
Ne osudjujem onog ko uzme, svestan sam da 95% ljudi bi uzelo, ali ja jednostavno nemogu.
Zato nemogu da razumem da neko moze svesno u takve pohode. Nikome nije upucena poruka,da se neko opet ne uvredi, ali Tema me je bas pogodila. Moramo vise kroz ovaj sport provlaciti crkvu, dzamiju, sinagogu svako svoju veru. To su institucije koje su izvor dobrog, Izvor svega sto je sveto. Tu je zapisano da je krajnji cin vandalizma, skrnavljenje necije vecne kuce sa NAMEROM.
Odgovori
Zdravo tragaci
Posto sam imao prilike i susretao se sa mnogo tumula i kako vi kazete grobova mogu nesto iz mog skromnog znanja i da prozborim o njima.Sve u svemu SVE su to grobovi nekih ljudi koji su na raznorazne nacine sahranjivani pa i egipatske piramide su grobovi .Tumuli su povece gomile zemlje, kamenja ili peska u kojima se na izvesnoj dubini nalazi ozidana odaja - grobnica.I skoro svi ti tumuli su iz praistorije.I sve su prazne .Ali ...da nije ali nebi bili interesantno...O ovome cu pisati samo da mogu malo da sedne  duze za kompjuterom
Pozdrav svima
Odgovori
Brz oporavak ti želim Kosaču.Jedva čekamo da čujemo tvoja iskustva.
Ja sam se susreo sa par tumula na nekih 10 ari,pošo je jedan oskrnavio buldožer i izbacio kosti i jedan veliki drveni stub ja sam čisto prošao detektorom da pokupim ako ima nečeg zanimljivog.Sve sto sam nasao nije islo dalje od srednjeg veka,pojasna kopča,kresivo klinovi itd.Posle sam malo čitao i naišao na neke informacije kako su se i stari sloveni pohranjivali u tumulima.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)