Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRAVI HAJDUCKI KLADANAC
rimjaninu haduqki klladanec go znam mestoto  ima put do nju dalje nema mora istim putem nazad  mesto vllain grob
Odgovori
zdravo kumanova.taj sto pricas,verovatno ga ima ali u makedoniji.ovde se radi o juznoj srbiji...pozdrav
Odgovori
Smilehajdučki kladanac na čemerniku

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ima puno tih hajduckih kladanaca...ali ko je onaj pravi?kod koga ima ono sto mi trazimo?
Odgovori
Sve se nesto bojim kolega "Rimljanin" da ces na kraju ostati bez icega jer ces proci kao magarac u onoj prici gde se dvoumio izmedju dva plasta sena ...koji ce da nacne da jede..i dok se on tako razmisljao i premisljao , dosao gazda i odneo oba ! U tvom dvoristu postaje sve veca guzva a ti od drveta nevidis sumu. SAMO GLASNO RAZMISLJAM...NISTA VISE  8) POZDRAV
Odgovori
mislim da nije tako kolega Grota.moje dvoriste je malo nezgodno,jer je moje i ja ga najbolje poznajem.samo polako sve ce doci na svoje,malo po malo...i u skorije vreme bice plast sena,ne sme magarac da ostane gladan.ne znam sta to ne vidim toliko,a potrebna je i malo bolja saradnja  .znas onu...nemoj da brigas,brigas zivot se stara...dace bog Wink
Odgovori
zdravo ja nisam redovan član...
pre svega pozdrav za kolege..

Malo me zaintrigirala priča o hajdučkom kladencu..
Navodono jedan gospodin tvrdi da zna neki od  hajduckih kladenaca,,od kladenca na nekih 300 met navise ima pecina iznad precice ..(jako skriveno mesto)
na sam ulaz u pecinu gledajuci pravo unutra na nekom ravnom delu ima ruka sa ispruzenim prstom prema jednom malom otvoru..
ima li to veze sa hajduckim kledencom,,?
Odgovori
Spaidermen verovatno ima ako imaš baš taj zapis.Ima dosta priča o hajdučkim kladancima.Ako je tačno to što taj gospodin tvrdi nije na odmet proveriti,nikad se ne zna.
Odgovori
evo slika
hajduckog kladanca
odradjeno

Odgovori
evo i ploce ispod

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)