Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdrav svima, potrebna mi je pomoc
#1
Ja i moj prijatelj, američki radio novinar koji živi u Istanbulu Jacob Resneck smo došli na ideju da napravimo priču o legendi o Popu Martinu i tragačima za blagom u jugoistočnoj Srbiji. Bili bi Vam veoma zahvalni ako bi neko od Vas hteo da nam da intervju ili da nas možda neki vikend u Oktobru povede u potragu. Priču pravimo od 15. do 20. oktobra. Javite mi se u Inbox. Hvala Vam puno unapred.
Odgovori
#2
Moj prijatelj dolazi sledece nedelje, jos mi se niko od Vas nije javio za saradnju. Ako se neko predomisli nek se javi. Hvala puno Smile
Odgovori
#3
Ja sam iz Niša i ne bi bio problem da dođemo do Vas. Ovo ne pravimo za TV nego za štampani magazin kao neku vrstu zanimljive reportaže o ovom hobiju tako da nema razloga da se stidite.
Odgovori
#4
Izgleda da ne idu pp poruke prema Vama ?
Odgovori
#5
Hajde da prokomentarisem cisto da iznesem licno misljenje,vecina nas trazi ostave Popa Martina koje je on  sa drustvom oteo Turcima...
Vi zelite da pravite "reportazu" sa nekim "amerikancem" iz TURSKE! I zelite da Vas neko vodi na terene,ne cudi me sto se niko nije javio...
Jednostavnije je da sa ovog foruma "poskidate" teme,opise i komentare i eto reportaze bez vucaranja po gudurama...
Pozdrav i srecno.
..
Odgovori
#6
ovo su ozbiljnne teme koje su u praksi zakonski sankcionisane.
Odgovori
#7
(14-10-2013, 05:29 PM)dragan777 link Piše: ovo su ozbiljnne teme koje su u praksi zakonski sankcionisane.

POJASNI MALO TO OKO ZAKONA !
Odgovori
#8
Covek u prevodu hoce da skupi sve sto mu treba i d aodradi posao....pa javite mu se....mislim oni koji znaju  o tom popu..
Odgovori
#9
Prijatelju bez uvrede ali tesko ces ti da nadjes ovde ljude za tu reportazu, sto rekose kolege nesto tu ne stima, cim je Turcin u kombinaciji pa ako i Americki Srbi su odmah oprezniji.
Odgovori
#10
(04-10-2013, 12:57 PM)mveljovic link Piše: ... Bili bi Vam veoma zahvalni ... Hvala Vam puno unapred.
По мени би ствар била апсолутно у реду када бисте ту своју захвалност о којој причате изразили и у зеленим новчаницама. Информишите се мало: "Тиме ис ...".
Не видим зашто би неко зарађивао плату, хонорар или шта већ а за узврат нудио обичну захвалност?! Уз пут, ту је и ризик да у репортажи будете представљени у ко зна каквом светлу.
Наравно, немам ништа против ако се људи јаве и воде вас са собом. Таквима саветујем да вам плате и пиће (вероватно ће добити захвалност за узврат).
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)