Ja i moj prijatelj, američki radio novinar koji živi u Istanbulu Jacob Resneck smo došli na ideju da napravimo priču o legendi o Popu Martinu i tragačima za blagom u jugoistočnoj Srbiji. Bili bi Vam veoma zahvalni ako bi neko od Vas hteo da nam da intervju ili da nas možda neki vikend u Oktobru povede u potragu. Priču pravimo od 15. do 20. oktobra. Javite mi se u Inbox. Hvala Vam puno unapred.
Ja sam iz Niša i ne bi bio problem da dođemo do Vas. Ovo ne pravimo za TV nego za štampani magazin kao neku vrstu zanimljive reportaže o ovom hobiju tako da nema razloga da se stidite.
Izgleda da ne idu pp poruke prema Vama ?
Hajde da prokomentarisem cisto da iznesem licno misljenje,vecina nas trazi ostave Popa Martina koje je on sa drustvom oteo Turcima...
Vi zelite da pravite "reportazu" sa nekim "amerikancem" iz TURSKE! I zelite da Vas neko vodi na terene,ne cudi me sto se niko nije javio...
Jednostavnije je da sa ovog foruma "poskidate" teme,opise i komentare i eto reportaze bez vucaranja po gudurama...
Pozdrav i srecno.
..
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ovo su ozbiljnne teme koje su u praksi zakonski sankcionisane.
Covek u prevodu hoce da skupi sve sto mu treba i d aodradi posao....pa javite mu se....mislim oni koji znaju o tom popu..
Teme: 3
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Prijatelju bez uvrede ali tesko ces ti da nadjes ovde ljude za tu reportazu, sto rekose kolege nesto tu ne stima, cim je Turcin u kombinaciji pa ako i Americki Srbi su odmah oprezniji.