Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Razni znakovi na dnu jame
Ne mogu na tel.da vidim snmke.
Odgovori
IMA pestera  so bukvata    7  dali nekoj znae sto znaci i sto ima natre 
Odgovori
Himovic pored tog znaka treba da ima crtez na kome je oznacena ostava,ako nema potrazi mapu tu ispod njega.
Odgovori
Svingida
ako nije tajna posalji mi privatnu poruku o kom delu se radi (mesto )
ne trazim tacnu lokaciju . Mozda mogu malcice da ti pomognem . Dali ti
znaci nesto " OZON "
Odgovori
Zdravo svingida
Pogledao sam ovaj tvoj film.Moje skromno misljenje je... Sva imena zaboravi to su samo potpisi istih avanturista kao i ti i tvoje drustvo  ...ALI obrati paznju na dva znaka...jedan ukrstene strele i sekira ..vidis znak sekira se trazi vec vise od 100 godina a ti si imao srece da je nadjes....IMAS MALU OSTAVU IZNAD JAME NA OBODU SAME JAME U DELU GDE STRELICE NE POKAZUJU ..znaci samo jedan kvadrant ..nadam se da si me razumeo...a za velki ostavu javi se posle...( kada nadjes malu ostavu na obodu)... pa cemo videti...
P.S. ako ti nesto nije jasno pitaj...
Pozdrav
Odgovori
Odlicna lokacija prepuna znakova, poslusaj starije kolege i samo strpljenja, nemam pametnijeg saveta, samo vam zelim puno srece.
Odgovori
Hvala Kosac...hajde potrazicu citavo podrucje mada je sve pod kamenom...ali...mozda ipak negde i nema toliko kamenja. Hvala svima na podrsci. E da...ja nisam primetio sekiru ili je nisam tako video...u svakom slucaju hvala...obavesticu vas o daljim aktivnostima.
Odgovori
E da, jos da dodam...uglavnom znamo za sve speleoloske, alpinisticke i ronilacke aktivnosti na nasem podrucju (okolina Bora) u poslednjih 50-ak godina i mislim da ovu jamu niko nije do sad, barem sto se tice zvanicnih speleologa, nije pronasao jer bi bila u bazi podataka....ipak ko zna...mozda se neko nekad nekako spustao...ali kao sto kazes ne treba trositi energiju oko imena nego oko znakova. Ziv mi bio
Odgovori
sa srecom kolega
Odgovori
jos jednom hvala svima na podrsci
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)