Hvala Tribal na desifrovanju...evo minelap sa velikom sondom je spreman...sutra je lep dan i nadam se da cu ovde postaviti fotkice sa nekim predmetima. Zemlja je jako rastresita tako da mislim da moze lako da se iskopa. Postoje dva kao prolaza ali su zapunjena...sutra cemo probati da to probijemo ako uopste ima prolaz. evo probacu da postavim i filmic da se vidi dno jame.
:-[ uffff evo kratkog izvestaja...pokusacu i film da stavim ponovo nekako ako mogu....elem...spustismo se u jamu sa jednim fiserom i minelab 5000...ma ni da zucne...onda smo prosli kroz jedan procep, mislio sam da cemo tu koske da ostavimo jer smo se jedva provukli koliko je uzano, posle guzenja otvorila se jedna dvoranica sa pecinskim nakitom...nasli smo koti ili divokoze ili obicne koze....tu je aparatic poceo malo da zavija ali izgleda da ja nisam vican tom aparatu tako da smo iskopali rupu nekih 40-50cm i nista. Onda smo to batalili, pogledali smo jednu rupicu na sred jeme isto sto je bila ali ni tu nista. Pazljivo smo ponovo pregledali zid i lepo se vidi uokvireno ime janko i kali ili kalce to bas nije jasno. Jedinio jos sto moze da bude a to je da na samom dnu tik ispod krsta sa tackicama izgleda kao nabacano kamenje koje je obraslo nekom vrstom mahovine...moj kolega kaze da je to kamenje palo sa vrha litice ali opet ne bi bilo tik uz liticu kamenje nego bi bilo dalje malo...nemam pojma...inace onog kamenja ima sigurno za jednu traktorsku prikolicu...pokusacu da stavim filmic da i vi vidite...aevo sada fotka gde se bas vidi da pise janko i kal...
hvala na podrsci...ali danas sam se bas razocarao...toliko znakova, opreme i sve i na kraju - nista...mada...treba tu jos dosta da se radi ali...jbg...izgleda sve ide tezim putem. :'(
Svingida.....kada sam nekada davno pitao jednog (sada pokojnog) starog monaha u jednom Manastiru..kako da iz mraka zivotnoga izadjem iz te guste sume na zivotni proplanak obasjan svetloscu i kojim putem da idem odgovor je bio...BIRAJ SINKO PUT POSUT TRNJEM....!!! Tada to zaista nisam razumeo ali danas ...danas mi je sve jasno.
Imas nadam se sve ..bar sto se tice tehnike i zelje i dovoljno znanja (nadam se) a ostalo je na Bogu i samo napred. I NIKAD NEZABORAVI DA MORAS IMATI TRI U JEDNOM....LJUBAV , VERU I NADU...
pa ne znam jel si odgledao klip koji sam postavio...oba trougla gadjaju dole desno...e sad tu isto ima kao neka rupica koja je posuta kamenjem ali mi smo isli 5 metara od nje u jednu pecinicu koja je tu isto na dnu...ali...tanka svirka....ili kao sto rekoh - mozda ne umem dobro sa ovim aparatom da radim jer nije moj. nemam pojma sta da kazem. Ali mene jos uvek cudi kako su na 5 do 7 metara visine uspeli to da isklesu