Evo premesticu postavljene slike u novu temu. ponovo da opisem situaciju: u tacno 19 metra duboku jamu kolega i ja smo pronasli razne znakove kao sto su krstovi, krugovi slova... i to je jako upecatljivo i vidljivo. Precnik dna jame je 7-8 taaaako da nema mnogo da se hoda ako znaci ukazuju na nesto. Ono sto je jos zaznimljivo a to je da su pojedina slova i znaci isklesani na 4-5 metara visine i to na glatkoj steni sto znaci da nema sanse da se neko popeo i da je klesao. stavljam sliku po sliku jer mislim da ne mogu sve odjedanput. Juce sam probao al ne ide...s toga evo je prva
eto to je uglavnom to imam jos par slicica ali su mozda slikane iz drugog ugla samo...imam i video zapis ako mogu da ga ubacim pa mozda bi bilo jasnije ali mislim da nije potrebno. Eto pomognite da se dokopamo necega a ja cu biti vise nego zahvalan. Da dodam da je sve to na jednom zidu povrsine visine19m x sirine8m ali konkretni crtezi su na 4-5m visine i 5-6m sirine. Sutra nosimo minelap pa cemo sve proveriti...ipak ako neko zna nesto neka predlozi.
Zivi mi bili.
Pozdrav kolega svingida, svaka cast na pronadjenoj lokaciji, vrlo lepo je videti ovako lepe uklesane oznake.. Na jednoj od slika gde se vidi krst koji je podvucen a sa njegove leve strane se vidi i trougao je oznaka koja bi trebalo da oznacava zatvorenu ostavu u pecini, tako sam barem ja cuo od iskusnijih kolega.
Proverite dno jame da li postoji neka supljina, tj. zatvorena pecina (propust) i neka Vam je sa srecom..