Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Gunji
Kada stanes na golo brdo vidis na isto rastojanje Skoplje, kratovo i kumanovo.....
Odgovori
kolega brankov mozes li mi reci koje se znakove tamo traze na taj potez oko manastira i vrh gore na sam vrh je bila neka tvrdjava tamo su bile rupe velike kao tanjiri
Odgovori
BARBAREVEC  tu se netraze vise znaci nego ulaz i kada udjes ili provuces dolazis do gvozdena vrata i na vrata kljuc , glava kljuca je zivotinja i kada otvoris ta vrata ides dalje..............to je velika stvar nije za smrtnike......
Odgovori
zar je moguce da nema nikakvih obelezja kod tog ulaza zar za takvu veliku stvar za nas smrtnike nepostoi neko resenje
Odgovori
ima ali necu da pisem jer ovo gleda svasko....zavrsio sam sa ovom temom ..... nista samo nagadjanja....
Odgovori
Pozdrav svima drustvance i srecni vam praznici...

Vidim ovde da rece gosn Vudi da ako nisi Ha Navi da nema nista od toga da se pipaju ili pomeraju gunje ....

Znaci da bi ste je uzeli morate biti ni manje ni vise prorok...jer na herbrejskom bas to znaci Ha Navi....
Odgovori
(02-01-2022, 07:03 PM)Dusan Silni Piše: Pozdrav svima drustvance i srecni vam praznici...

Vidim ovde da rece gosn Vudi da ako nisi Ha Navi da nema nista od toga da se pipaju ili pomeraju gunje ....

Znaci da bi ste je uzeli morate biti ni manje ni vise prorok...jer na herbrejskom bas to znaci Ha Navi....

Pa zasto mora da se diraju ako nismo dostojni pored sega ostalo dobar plan I uzmes Ono Sto pise u planu gunje ostavi kad dodje nekoj na nivo Navi nek Taj dira heheh
Odgovori
(05-01-2022, 04:23 PM)barbarevec Piše:
(02-01-2022, 07:03 PM)Dusan Silni Piše: Pozdrav svima drustvance i srecni vam praznici...

Pa zasto mora da se diraju ako nismo dostojni pored sega ostalo dobar plan I uzmes Ono Sto pise u planu gunje ostavi kad dodje nekoj na nivo Navi nek Taj dira heheh

Tako je barbarevac!!!
Odgovori
(05-01-2022, 07:03 PM)El Loko Piše:

Tako je barbarevac!!!

Ma sto bi uopste iko sta uzeo   . Ja sam samo naglasio sta je vudi napisao... ostalo neznam ... mada i kad bih znao gde je isao bih samo da vidim sta ima ... nit bih  nesto dirao a jos manje uzeo...
Odgovori
(05-01-2022, 07:16 PM)Dusan Silni Piše:
(05-01-2022, 07:03 PM)El Loko Piše:

Tako je barbarevac!!!

Ma sto bi uopste iko sta uzeo   . Ja sam samo naglasio sta je vudi napisao... ostalo neznam ... mada i kad bih znao gde je isao bih samo da vidim sta ima ... nit bih  nesto dirao a jos manje uzeo...

Nejke svetinje  trebaju se cuvati za buduca pikolenija
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 25 Gost(a)