Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lazareva pecina I Vernjikica
Pa ovako,nov sam na forumu i kasnim vec ohooo...Ali vidim da se traze neke Devojacke sobe pa da se nadovezem.
Ja sam iz Podgorca odmah selo do Zlota,e u mom selu malo kada se krene ka planini ima pecina zvana "Devojacka Pecina" u toj su pecini Turci neke devojke zatvarali,silovali ko zna sta radili sve i u toj pecini isto ima "Devojacka Soba".Pecina je bila zatrpana pa je otvorena ponovo.Ulazi se cuceci a unutra ima hala veoma velika,medjutim ima sa strane pored zida kao stazica mala da se popne gore kao na platou nekom i otvara se druga hala,od dole se ne vidi dok se ne popne gore.Tu u pecini su bile kao statue napravljene nekih devojaka od kamena,ali je iskopana dosta,neko je bio tragao,kopao,rusio,to je haos sada unutra,nadam se da nisu ni nasli sta su trazili jer su stvarno stoke,ono ni svinje ne bi uradile.Ja sam bio jednom prilikom detektorom kada sam usao odmah posle 50ak metara nasao sam rimsku kovanicu i nista vise,ali gore se ne peo i nisam bio detektorom.Sada cu za koji dan malo posetiti posto sam uzeo neku masinu novu.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)