Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Raskovnik
Ako magazu cuva muski raskovnik, potrebno je sa sobom doneti zenski i obrnuto. Raskovnici suprotnih polova ce pasti u ljubavni zanos i nece obracati paznju na Vas najmanje 20 minuta i za to vreme mozete da iznesete blaga koliko stignete.
Ako su raskovnici istog pola, stvar je komplikovanija...
Dvopolne raskovnike mozete videti u fotomontazi, a u prirodi postoje blizanci. Jedan od raskovnika blizanaca je cuvar riznice, a drugi je daleko mozda i stotinu kilometara. Da bi se neutralisao cuvar magaze potrebno je pronaci njegovog brata, ili sestru. Kad se priblize jedno drugom ovi raskovnici ce se zaradovati susretu i dok ta njihova radost traje moze se bezbedno uzeti zlato.
Ako trazis raskovnike blizance iskoristi njjihovu sposobnost da plivaju uzvodno ! Bacaj otkose trave u reku dok se raskovnici sami ne otkriju plivanjem uz maticu ! 
Odgovori
Ahahaha, ovo je super  ontaza. Ako nije, kako kolega kaza vidi ima li kakvih bebica naokolo. Danas kacim moje. Samo kod mene nisu bas tako antropoloski izrazeni Smile) Usput, jeli neko pio caj od Raskovnika?
Odgovori

[Slika: musko-zenski-par.jpg]
pozz groto,kako izgleda cvet ili list od ove biljke
[/quote]

https://www.google.no/search?q=raskovnik...B447%3B480
Odgovori
Sto lepo ne nabavite seme raskovnika ...pa da cveta biznis . Zaboravice se sve te skrivene riznice i cupovi !!!! ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Odgovori
(25-11-2013, 11:41 PM)Dare2204 link Piše: Sto lepo ne nabavite seme raskovnika ...pa da cveta biznis . Zaboravice se sve te skrivene riznice i cupovi !!!! ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

AKO NEMAS STA PAMETNO DA NAPISES ONDA BAR NE LUPAJ GLUPOSTI !!!
Odgovori
jeste ne lupaj gluposti i ne kvari ovako pametnu i nadasve inteligentnu temu budi ozbiljan
inace dobices ukor direktora i razrednog staresine

izvinte morao sam da podrzim vecinu i napadnem manjinu zaista ovakav glas razuma nicemu nevodi dare2204 sram te bilo stidi se

nastavite kolega ja se nerazumem u raskovnik ali bas uzivam u temi tema je poucna inspirativna dugo nisam bio na forumu pa se uzeleo ovakvih tema ....postovanje kolege bolje vas nasao
Odgovori
У писаном стваралштву постоји нешто што се у књижевности назива - стилска фигура: хипербола, парабола, алегорија, компаација... Када се примене у тексту а неко их не разуме, не би требало одмах да буде циничан и критизерски настројен према тексту. Него, управо обрнуто: најпре се дошколује, доучи па онда крене у озбиљну анализу и коментар. Наравно без омаловажавања. Јер, омаловажавање туђег стваралаштва показује колико је омаловажач сиромашан, неписмен и недобронамеран. Рекли бисмо горд, ташт и злурад.
Odgovori
na buvljaku nude koren raskovnika za sto dinara da li je pravi to neznam covek se kune da ga vadi na rtnju jer ga samo tamo ima
Odgovori
ja posedujem raskovnik ko zeli da ga ima i nosi sa sobom kada ide na teren po zlato moze da se javi da mu saljem cvet raskovnika jako mocan u pronalazenju skrivenog blaga i opsteg bogatstva nije bajka nije prevara uverite se sami ....061XXXXXX1

MOLE SE ČLANOVI DA LIČNE KONTAKTE JEDNI DRUGIMA DAJU PUTEM PRIVATNIH PORUKA!

Administracija
Odgovori
(08-01-2014, 10:56 PM)piro link Piše: na buvljaku nude koren raskovnika za sto dinara da li je pravi to neznam covek se kune da ga vadi na rtnju jer ga samo tamo ima
        mislim da gresi ima ga na suvoj planini rtnju ihomolju trazi i lis jer delotvoran je ceo nema razlike izmedju korena i nadzemnog dela raskovnika  ali stvarno ima moc no prvo moras da ocistis tvoj raskovnik vatrom 9 puta peci njime preko plamena i tad je on tvoj i ima dejstvo..
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 14 Gost(a)