Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ja tesko citam sta ajduk1974 pise.nekad i po nekoliko puta.a mislim da i ti ne znas gde je to mesto.samo se hvalis.a moguce da ti je coky75 pokazao gde je,sto je vrlo retko danas,jer svi cuvaju tajne.ja sam pitao,i niko mi nije dao odgovor.a to da sam se uplasio male visine,treba da znas da ne kudis konja koga nisi jahao.mnogo volis da pricas,nije to ni lepo ni dobro od tebe.pozdrav svima.
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Kada uzmem u obzir da u ovom sportu ima mnogo krokodila abara je mala onda i gustera se pazis a pohlepa u danasnje vreme je velika a za ovo vreme koliko se bavim ovim sportom pojedini kolege kakvu mastu imaju bolje da naprave scenario za film i prodaju spilbergu i njixovi unuci bi lepo ziveli pozdrav svima
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da si veliki ne bi se plasio gustera.
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Nemam ja problem sa gusterima i drugim gmizavcima a nisam ni toliko veliki kao sto ti mislis pustis drugima da to kazu dali si veliki ili ne toje odlika postenix ljudi a ne hvalisavaca koji sebe smatraju velikim i sveznajucim ati prosudi dali sam ja negde rekao ili se hvalio da sve znam kao neki necu da diskutujem na tu temu sa nikim vise na ovom forumu zelim ti svu srecu u daljem radu a ona tije preko potrebna
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
hvalis se da znas i provociras brankav za sliku na kojoj je kamen sa rupom.gde je ovo i gde je ono.ti trazis,mozda imas neke planove,ali mesta nemas.da svi sve znamo,ne bi nam trebao ovaj forum.
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(16-11-2018, 09:14 PM)strsljen link Piše: hvalis se da znas i provociras brankav za sliku na kojoj je kamen sa rupom.gde je ovo i gde je ono.ti trazis,mozda imas neke planove,ali mesta nemas.da svi sve znamo,ne bi nam trebao ovaj forum.
Lepo rečeno kolega.
Ljudi sude a da druge o kojima govore niau ni upoznali lično.