16-06-2014, 01:58 PM
RIMSKI MUZEJ
|
03-12-2014, 02:28 PM
puno ljudi prica o nekakvom miniranju......znaci da se zna mesto.....ali ko je izvrsio to famozno miniranje i kada i cime je minirano......do sada bi se to sve razminiralo pod uslovom da je tacno.......ali moje skromno misljenje je da je to samo bajka......
10-12-2014, 02:05 AM
Ima dva r.rudnika jedan je u makedoniju u selo Demonovo se tadfa zvalo po demonske glave, i jedan je okolina Niša........
19-12-2014, 11:48 PM
ZAKO BIH VOLEO DA JE NESTO O D OVIH PRICA ISTINA......ALI....... NEMA BLAGE VEZE.......KO ZNA ZNA....OSTALI .......TROPA....
AKO I NEKO ZNA CUTI MUDRO .......
26-06-2015, 09:09 AM
Postovani forumasi,
iskreno receno deluje po opisima lokacije da je muzej blizu Sofije u Bugarskoj.Medjutim moguce je da se radi i o jednoj lokaciji blizu Nisa kada se gleda iz pravca grada prema Niskoj banji pa gore u brda.Ta demonska glava koja se spominje vezana je za jedno iskopavanje i premestanje nalaza iz Remezijane(Palanka) na to brdo kod Nisa.Nista nije minirano jel ulaz nije resen.Postoje i mehanicke zamke i duhovna zastita.Nije u pitanju blago kao zlato vec je znacajan sam lokalitet i kako je sve to odradjeno.Vezivanje za Konstantina i njegovu majku i navodnu njenu ulogu u formiranju Hriscanstva je kasnija prica i nije toliko bitna.Mislim da je g.Branko najblizi realnosti. S postovanjem, Vudi Alen
26-06-2015, 08:48 PM
tako zvani rimski muzej ili kako ga bugari zovu stancev poligraf to je velika misterija tu moze covek da brzo nastrada . po nekim bugarskim opisima ima tri ulaza jedan je od cesme drugi srna i dva demona treci je odozgo pozdrav pazitese opasno je
09-07-2015, 03:00 AM
Postovani g.Vlado,
slazem se da je opasno,ali moji drugari i ja zelimo da pokusamo.Medjutim nema odziva za saradnju.Svi znaju gde je i sta treba da se radi,ali nece da udju a nama nece da kazu jel se brinu za nas.Znaci stara prica.... Ja sam nasao pored Nisa jedno mesto koje ima Demonsku glavu i gleda prema reci.Ako se g.BrankoV javi na pp mozemo da pricamo i o tome. S postovanjem, Vudi Alen
01-12-2024, 05:43 PM
Po ovom opisu koji sam alusao muzej je nalazi zapadno od Trojanskog manastira.
Pustam link nadam se d ace te razumeri jer je na bugarskom jeziku. https://youtu.be/pkSmpoGChZk?si=nWfifb8pjLyixx7Z
02-12-2024, 01:37 AM
To je u blizini Niša.
02-12-2024, 11:00 AM
Kolega 101.Posulusajte ovaj video.Bugarski jezik nam je dosta razumljiv.I moje miṣ̌ljenje je da nepostoji samo jedan.
|
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)