Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RIMSKI MUZEJ
Ko kaze da je minirano ,,,nije ali je sakriveno i ulaz i mesto je shtrashno sve uvale i velike provalije,a bio sam u blizini ali treba najmanje 5 coveka nedelju dana da kopa i istrazuje....?i dali ce naci ulaz bu..... grada...i latinskog blaga...
Pozz
Odgovori
Koje lud da minira ulaz...............
Odgovori
Sportist, jel si ti ulazio pa sve to znas? Ulaz iz reke je miniran vise puta koliko ja znam? Za koji deo Srbije ti pricas?
Odgovori
TRNA KAMENOJ I DEMONSKE GLAVE ILI MRTVACHKE STOJE NA KAMENOJ MASI U PIROSTIJI IZMEDJU NJIH  KNJIGA A OD DESNE STRANE  IMA FENJER U NJEMU IMA VELIKI CRVENI KAMEN. EDNO PRASANJE ZA SPORTIST: VO VRSKA SO TVOJATA OBJAVA OKOLU DJUDJINJATA, ZENATA VO SANDUK, KONJOT I LAVOT STO E POLA-POLA, ZMIJATA STO NAPAGJA, TRITE KUPA SO PARI, MASATA NA NEJZE I ISPOD NEJZE IMA NESTO. DALI TI OVA GO IMAS VIDENO ILI PAK NEKOJ TVOJ BLIZOK PRIJATEL. PISHI MI. POZDRAV
Odgovori
Muzejot  Rimski  tacno davate komentari samo malce ste vo zabluda      ja mislam deka nikogas taka nema da se najde    poz svima
Odgovori
Vo stara planina trba da ima    SRNA  klesana  MECKA KLESAN  BABA KLESANA  GLAVA OD VOL  I MESKA KAKO  CEKORI PORED IDE KRST GLAVA OD MECKA  IMA I KRST OLOVEN IMA I  BABA SO KORITA KLESANA IMA I POP  MARTIN KLESAM  IMA  I KOCIJA KLESANA IMA KOJNI KLESANI I USTE MNOGU IMA DOSTA OD MENE POP MARTIN HIMOVIC KLUC  POZ
Odgovori
za MAKEDONCEM, isto i za NOCNI VUK  ne baraj koj videl ili koj bil vnatre,nikoj nema da kaze deka e bil licno od bezbednosni pricini.tuku sto nudis za sorabotka

demonske tri glave su bile na jednom  ulazu od  nekoliko njih ,dva su bile iznad ulaza a jedan je bio dole na ulazu i bas  ovaj ulaz je miniran i zatrupan ulaz,a i ostali znaci iz vana ne postoje vise ,VANDALIZAM

GROTAGOLD ,JA TE PODRZAVAM ZA TVOJE ZABRINJAVAJUCE OSECAJE,I NISAM JEDINI NA OVOM FORUMU ,ZNAM DA SI I TI PORED MENE.PREBOLICEMO I TO

SA POSTOVANJEM  BRANKOV,demonske glave je jedan od mnogih ulaza,ima i drugi ulaz koji je na najvisokoj tacki od te planine NO TAJ ULAZ  JE UJEDNO I IZLAZ OD OSTALIH ULAZA.svi ulazi vode kod ovog izlaza za koji kazem da je sa krivudavim tunelom
Odgovori
Sportis pogresno si ti mene razumeo... Nije ni bitno, verovatno ne mislimo na isto mesto. Pozdrav
Odgovori
pozdrav i tebi vuce,iako se nismo razumeli,bitno je nema ljutnje
Odgovori
(06-03-2014, 09:35 PM)sportist link Piše: ..............
  GROTAGOLD ,JA TE PODRZAVAM ZA TVOJE ZABRINJAVAJUCE OSECAJE,I NISAM JEDINI NA OVOM FORUMU ,ZNAM DA SI I TI PORED MENE.PREBOLICEMO I TO
                                  .............

PA MOJ KOMENTAR SE UPRAVO ODNOSIO NA TVOJE "STRUCNO" OBJASNJENJE O UNUTRASNJOSTI PODZEMNIH LAGUMA !!!
A ja sam uz svakoga na ovom forumu koji drzi do iskrenosti i pre svega istine ! Da li ti pripadas toj grupaciji pokazuju i pokazivace nadalje tvoji komentari i strucni spisi vezani za tematiku foruma.  8)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)