Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imali neko nesto za ova mesta
#71
Čemu ovakav komentar?!

Pa našao si riznicu, zato su ti slike preuzete 1300 puta i to su "ONI PRVAI ZNACI" pa je neko iz zle namera rešio da ti napakosti i obriše baš te fotografije.

Pošto mi neznamo šta se dešava sa našim forumom, verovatno Vi znate pa budite konstrktivni i podelite to sa nama i ostalim članovima.
Odgovori
#72
Da li sam našao riznicu-e NIJE složićeš se za forum. Da li su moji znaci PRAVI mislim da JESU. Ko vršlja forumom? Isprati malo teme gde sam učestovao u diskusiji, posećenost foruma mesec dana pre rušenja istog, koja tema je otvorena na 'Zakopano' a ovde malo šire obradjivana(trouglasti dukati) pa sam izvuči zaključak. I da razjasnimo nešto nijednog momenta nisam upro prst u osoblje foruma već prema belosvetskoj bagri potpomognutoj domaćim izdajnicima koji vršljaju po našoj okupiranoj zemlji. 
Odgovori
#73
Mislim da si u pravu za neke stvari pa nebi bilo lose malo razmisliti u tom pravcu da se forum malo bolje zastiti i recimo restrikcija "gostiju" (sta mogu da vide a sta ne) i neaktivnih clanova poostri / tako da neaktivni clanovi putem maila (automatski) budu obavesteni da ce im se zbog svoje neaktivnosti clanstvo ugasiti. A nebi  bilo lose recimo da se i postovi u stilu jednog smajla ili jedne reci obrisu kao neproduktivni (jureci time onaj bonus od 50 poruka). 8)
Odgovori
#74
(25-05-2013, 03:36 PM)kostadinovicmiodrag1 link Piše: M je potpis popa martina treba da ima i krstic.

колеги,Поп Мартин на камак си е правил така знака  П.М.  а подписат му е друг...P.m zavir6va s izvivki...,samo M e ot turski haiduti ili turski bejanzi koga sa bqgali  sa krili sikrovi6ta.i ozna4ava 4e tuka ima ukrito sikrovi6te.
Odgovori
#75
Pozdrav Ali baba! Voleo bi da čujem tvoj komentar za ovaj znak pošto se on nalazi na ovom mestu. Dobio sam informaciju da predstavlja zatvorenu grobnicu.


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#76
I ovaj znak! Deo kolega kaze da je pentagram a deo da je glava od vola.


Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)
   
Odgovori
#77
SAMO Himovic cxita i slusa dali znate sta radite i dali znate koje POP MARTIN I HIMOVIC A NE SAMO DA PISEMO STA SLUSAMO JOS MALO TRBENIJE VIDECETE TACNO KOJE KLUC POZ SVIMA I USPEH
Odgovori
#78
Pozdrav Himovich! Pošto tvrdiš da znaš KLJUČ da čujem tvoje mišljenje za ova dva znaka.
Odgovori
#79
Postovani g.Despot,

prvi znak lici na sestar sa sitlizovanim uglomerom(blagi polukrug), a drugi znak je jednopotezni pentagram.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#80
Poštovani g. Vudi Alen.
Dali bi ste mogli malo opširnije da objasnite značenje ovih znakova kako sami za sebe tako u sklopu ove teme.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 38 Gost(a)