Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imali neko nesto za ova mesta
Da nebi dolazilo i nadalje do nekih nejasnoca dacu ti okvirno podrucje gde treba da ti se suzi pretraga za ovim sto trazis iako si prilicno zagonetan brisanjem pojedinih imena mesta. Na stranu sto izgleda da ne citas dovoljno forum i ono sto je napisano jer tamo ima dosta toga objavljeno na ove usputne komentare za Lazarevo blago.
Selo Devici....Izubra... / nadam se da ce ti sada ova mala pomoc biti na koristi.
Odgovori
Ja NE TRAŽIM... Lazarevo blago,napisao sam i gde je podno Jastrebca i nije u selu Naupare kako kaže legenda. Neznam ko je šta brisao ali ja nisam ništa. Mene interesuje šta znači znak trougla sa izvučenom linijom i onaj znak do njega pošto ih u tumačenju znakova koje ja imam nemam. 
Odgovori
Ko je reko da trazis Lazarevo blago? Ja sam samo dao smernice za gore postavljena objasnjenja.
Odgovori
Možda je došlo do zabune. Ova mesta što si naveo nemaju veze sa znakovima koje sam postavio čak šta više nikad čuo za njih,mene interesuje tumačenje ova dva znaka.
Odgovori
Gledajući neka nova tumačenja znakova naleteh na znak W pa me interesuje dali bi pošto nemam nikakvu pisaniju umesto M mogao da bude ovaj znak jer pošto je kamen u vodi idući niz vodu onda je W a uzvodno M. Želeo bih da čujem mišljenja kolega. 
Odgovori
Vrh noza i vrh trougla nisane u ovaj kamen
Odgovori
Kamen je velicin 1 puta 1 metar

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Slika kamena sa strane.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ima li na tom kamenu neki znak
Odgovori
Ne, barem Ja nisam video jedino sto je ovaj deo kamena s desne strane odvojen,malo veci lici na stub. 
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 12 Gost(a)