10-03-2011, 01:18 PM
zna li neko nesto o ovome ili sta bi moglo da znaci? unapred hvala
tri rupe
|
10-03-2011, 10:42 PM
U svakoj ima ili je bila po jedna parica,kao predznak za nesto vece...
11-03-2011, 01:13 AM
pa moguce da su bile parice,ali sto ja nisam nasao nista,znas li mozda kakvo bi znacenje mogao da ima ovaj znak? poz.
12-03-2011, 08:46 PM
to mozda nekada je bilo tapa . ali u ajducki znakova i pre toga 3 tacke u triagolnik oznacivale so (varka) .
ako ima varka mora da ima nesto sto su krili u blizine mozda ne blago ali znak mozda ... probajte u pomoc aparata . ne verujem da niko ima nesto sa tri rupe ili tacke . pozdrav i srecno .
12-03-2011, 08:54 PM
hvala puno videemo sta ce biti,veliki pozdrav.....
08-05-2011, 04:46 PM
dali je ovo jos aktuelno
ako u okolini ima paraklis sv. Arhangela, i ako e kamenot visok oko 1 metar, imam resenie za to pozdrav
08-05-2011, 07:46 PM
Zdravo dzoni ,brate nitie dobra slikata j vidim i krst a mislim da ima joz znaci .Pozdrav.
17-06-2011, 12:58 AM
brate geografski se nesto uklapa,mislim kako je postavljeno, ali se imena mesta ne poklapaju,imas li mozda neki opis,pa da probamo nesto?
17-06-2011, 01:28 AM
Zanemari natpise vidis da je rukopis novijeg tipa ako imas jednu polaznu tacku a jos bolje dve koje se poklapaju onda ostale mozes naci lako preko google maps bar ja tako radim kad trazim ostale tacke sa stare tabule ili rimskih puteveva koje imam dosta hobi mi je desifrovanje starih karti.
A za izlazak na teren moras trenutno sam ili kad dodjem u srbiji na odmor jer zivim preko grane. Ako si vec slikao mesto gde se nalazi najbolje bi bilo kad bi mi dao geografsku duzinu ili sirinu tacnog mesta da bi nasao ostale tacke. Kako? jednostavno uz pomoc telefona ili navigatora koji ti odredi sirinu i duzinu tacnog mesta na primer: http://maps.google.com/maps?hl=en&q=44% ... CBkQ8gEwAA ali nisam iz vaseg mesta pozz |
|
|