Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tri rupe
Eh da je samo sa jednog Svrljizanina,ih. Da je sa jednog Svljizanina,pa jednog Zajecarca i mene Smederevca,gde bi nam kraj bio?  Mnogo lepo bi bilo da se druzimo i udruzimo. I zemljoradnicke zadruge u Srbiji su propale,zato sto je hteo svako sam za sebe. Al, to nebiva,sto kazu u Ivkovoj slavi!Ja mislim,kada bi se udruzili,da bi nam svaka Zemljoradnicka Zadruga u svetu zavidela na kolicini prekopane zemlje.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Odgovori
Dal je Zajecarac il Palancanin neznam ali  znam da  sam ja Svrlizanin  a  lepo bi bilo na jednog junaka po jedna rupa pa reko svako u svoju.... 
Odgovori
Ma,lepo sam ja napisao,procitaj ponovo....da se prikljucimo nas trojica,ako nista drugo,onda bar kolce da zaigramo,ako nenaadjemo nista....naravno,posle obimnog rostilja. Smile Smile Smile Smile
Odgovori
Moze kolega valja se dok jos mozemo  ako sad nemozemo a kad ce mo?
Odgovori
Eh,jos kad bi kolega,koji je zapoceo,ovu temu, podelio radosti svog saznanja sa nama trojicom....eeeeeeeeeeeee,gde bi nam bio kraj. Ali,nazalost,ovde su svi sebicni,a na kraju,po pravilu,ostanu kratkih rukava. Niko nista nenadje i sve padne u zaborav,dok se nepojavi,opet neki,naprzeni,Indiana Jones i pokrene pricu iz pocetka. Pa,onda,opet,Jovo nanovo. I,onda se pitamo,zasto je toliko blago,o kome se ovde prica,jos uvek tamo gde jeste. Evo i odgovora...ZBOG NAS,SAMIH,jer kakvi smo sebicni,ostace tamo,jos hiljadu godina....najmanje!
Odgovori
  Znas kako kolega ja taj kraj poznajem odlicno.Prekoracao sam ga dosta medjutim nisam teo ni ja da trazim niti drugoga da saljem.Kolega je nasao plocu i mislim da netreba da mu otimam srecu nesamo sto to nemoze vec po meni nije ni red.Da je trazio pomoc dobio bi je ovako ....Mada je taj kraj prerovan i rasterecen i punih cupova i magaza... Dolazi jedan Zajecarac povremeno  i po lepom vremenu a i kad obeli...A ja mislio moj komsija  Palancanin//
Odgovori
Ma,mozda sam pogresno srocio i prezentovao,ono sto sam hteo da kazem. Netreba meni tudja sreca,vec uopsteno komentarisem "naglas",ono sto me brine citajuci sve ovo na forumu. Mislio sam uopsteno,na sve tragace. Gledam,bre,na youtube,u Skotskoj,Engleskoj,ljudi se druze,izlaze zajedno na teren,nisu optereceni magazama i ostavama,kao mi na ovom nasem forumu,vec se,jednostavno druze. Ko nadje,njegovo je,Hvala Bogu. Ali mi se cini da mnogo drugara ovde,samo cuci uz compjuter i "vreba" nesto,sto misli da je zanimljivo za njega,pa jos,ako mu se poklapaju ti "sigurni planovi",sto bi kladionicari rekli,iz keca u kec.....juris,da se prekopa hektar-dva. Ma,nekako mi taj stav mirise na,otimacinu,prevaru,a pricamo o tome da hajducko zlato moze da nadje samo castan covek.Tako sam procitao ovde,neko je zapisao. A,gde je onda tu cast i to,svekoliko,postenje? Ako je to,TOLIKO blaga,o kojem se prica u tim magazama i pickama materinama,jel to malo da se deli??? Ali ne,sebicnost,pre svega i samo licna korist je u pitanju. Druga stvar! Koliko je,uopste,ljudi,koji ovde "logoruju"na forumu,sposobno da nadje bilo sta vece? Cime,ce da nadju,da detektuju,da prepoznaju da spoznaju one hijeroglife po kamenju. Sa mapama koje se kupuju i skidaju sa neta? Ma,nije nego! PA,jos citam,neko prosao,pronasao znak i unistio ga! Eeeeej,rodjace,stani malo! Nasao oznaku,unistio...naravno,nista nije nasao,al nije bitno,vazno je da drugi to nenadju i onda se opet vracamo na pocetak moje price,koja se sa ovom recenicom i zavrsava,bitno je da komsiji crkne krava! Nema veze sto ja nemam koristi,ali je bitno da ti imas stetu. Mnooogo plitko razmisljanje. I sad taj isti,"neiskvarena dusa" i "olicenje postenja" koje su zahtevali ajduci za onoga ko treba da nadje blago,cemu se nada? O tome sam ja,brate moj pisao,samo o tome,ali nisam zeleo da crnim i garavim ovaj post,pa sam isao na zajebanciju,pa ko razume-shvatice. Ali postoje "mracni" umovi i ovde,kao i u realnom zivotu,sto je sasvim normalno...ali,pretezno za zemlju Srbiju i sam Balkan. Kazu neki,mrzi nas ceo svet! Maaaa,jooook,rodjace,mrzimo mi sami sebe,nama,neprijatelj nije potreban,izgleda da se na ovim prostorima,rodjenjem dobija, dusman, u samom sebi,koji cuci negde,tamo u mraku i samo vreba kada ce da iskoci. Verujem,ustvari,siguran sam,da ce sad nakon citanja mog posta,jedan deo poceti da pljuje po meni,ali to je onaj deo koji nevidi sumu od drveta,znate za tu poslovicu. Oni,koji vole da lazu sami sebe i svaku prljavstinu predstavljaju ruzicasto,koji svoj zivot i bivstvovanje na ovom svetu podredju serijama na Pink televiziji. Njima je ceo zivot,Grand Parada,bre...aman. Naravno,nezameri na ovim recima,nisu upucene tebi,vec uopstena ,ublazena verzija,onoga o cemu bih mogao danima da pisem.
Odgovori
SVAKA TI CAST KOLEGA REKAO SI PRAVU ISTINU :'( Smile
Odgovori
Kad budes dokon udji malo u moju pisaniju ovde sto je napisana jes da je ima puno  bar ces se inasmejati malo..
Ja kroz nju o tome i govorim sve vreme.Svi znakovi  i mesta koja sam komentarisao su mi poznata a i jos puno toga medjutim kao sto kazes  prevarili bi mnogi i rod rodjeni te nece pokusati nas ovde.

Ima kolega koji koriste  i po kozna koliko imena ali im je  to dzaba jer i kroz ovo sokocalo smrdi pohlepa i zloba a ja to osetim  .Sto se tice kraja gde su tri rupe    rekoh da mi je poznat kao i ljudi toga kraja ali necu tamo jer je covek vec zapoceo posao a mozda i zavrsio a ima i puno drugih mesta koje treba pogledati a za koje kolege neznaju .
Na ploci se nazire i krst osim tri rupe  . Ima na njemu i strelica krakovi se zavrsavaju u obliku srca  donji krak je ravan .
A na gornjem je strelica. Zagledajse  u plocu i videces ...
Odgovori
Slazem se ja sa tobom u potpunosti,steta je samo sto je sve tako,kako je. Ali nema veze,idemo dalje...Naravno da se tudje nedira. Jebiga,al ovde svi ko vuci samo cekaju da jurnu na tudju muku,al neka ih. Tako ce i da se ovajde. Treba pomoci coveku,al sta vredi kad nemas druge orijentire oko toga mesta,a kolegu u potpunosti razumem,i netreba da ih objavljuje javno,nek odabere sam saradnike sa kojima,po njegovom misljenju,moze da nastavi saradnju,bez bojazni da ce biti prevaren. To je samo na njemu. Jer,pazi,ima ljudi koji imaju znanja,ima ljdi koji nemaju toliko znanja,ali imaju dovoljno entuzijazma,a to,itekako,nekada moze da pomogne u enigmatici ovoga posla,cak,mozda i vise,negoli,samo "znanje". Postovanje svim cenjenim kolegama i "kolegama",ali ja sam samo iskren i govorim ono sto mislim.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)