Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nemci istražuju podzemno jezero na Staroj planini
Evo nesto tacno da se malo prebudimo ima u suvoj planinu i bakarnu knigu  ali je tesko nije bas lesno a ako zna neko tacno mosda je lesno niko nista nemose naci samo je kluc Himoviuc i legeneda pop martin  i nikad da ne zaboravite kluc Himovic po0z
Odgovori
(11-03-2013, 10:30 PM)Gora Romanija link Piše:[quote author=grotagold link=topic=1830.msg15534#msg15534 date=1363024747]
EVO RESENJA  ;D  KADA SE JEDNOG DANA NAKUPIS SA "PRADjEDOVSKOM ZAOSTAVSTINOM" LEPO SI PRIUSTIS SEBI LUKSUZ I OTVORIS PRIVATNI MUZEJ , PA NAS POZOVI NA OTVARANJE I NA PO JEDNU...ONAKO S NOGU  ;D...JEL DOGOVORENO !
Samo jedno malo pitanje...tek onako usput...A U KOJOJ CE TO DRZAVI BITI ? ? ?  :Smile

Jebi ga.Sad si poceo bas da provociras i izazivas diskusiju. Neka ti bude,meni ni u dzep ni iz dzepa. A sto se tice drzave,na to aludiranje uopste necu ni da odgovorim kume.
Pazi samo na jedno,kad nesto kazes da ti se ne razbije od glavu.Npr. podsticaj na izvrsenje krivicnog djela,je takodje krivicno djelo za koje je zaprjecena kazna zatvorom .....

Meni su moji pradjedovi ostavili u amanet da se brinem i pomognem koliko mogu moj narod i moju naciju.Nista drugo !!
[/quote]
GORA...UOPSTE ME NISI RAZUMEO....OVO OKO DRZAVE NIJE NIKAKVA ALUZIJA NA TO ODAKLE SI TI...TAMAN POSLA VEC PITANJE U KOJOJ TO OD NASIH DRZAVA MOZE DA SE OTVORI PRIVATNI MUZEJ ? ? I DALI JE TO UOPSTE MOGUCE ?
DRUGO : NA KAKAV TO PODSTICAJ NA IZVRSENJE KRIVICNOG DELA GOVORIS...JEL TO JA NEKOG PODSTICEM DA IZVRSI NESTO PROTIVZAKONITO?...AKO TO STVARNO MISLIS ONDA ME UOPSTE NE POZNAJES I IZGLEDA DA UOPSTE NE PRATIS STA SAM JA SVE DO SADA NA OVOM FORUMU NAPISAO BRANECI RAZLIKU IZMEDJU ARHEOLOGA AMATERA I HOBISTA OD PLJACKASA GROBOVA I SKRNAVLJENJA SILNE ZAOSTAVSTINE PO OVOJ NASOJ ZEMLJI. BAR SE POTRUDI DA PREGLEDAS STA SAM DO SADA NAPISAO I ONDA DONESI SUD O MOM PODSTREKIVANJU NA PLJACKU KULTURNIH DOBARA...AKO SAM TE DOBRO RAZUMEO STA SI HTEO DA KAZES !

A ako ce mo po tvom sablonu gore navedenom o krivicnim delima onda je i KLEVETA KRIVICNO DELO....Ali moj savet je da nastavimo saradnju tamo gde smo pre lepo razmenjivali iskustva...ako nemas nista protiv Wink
Odgovori
Al si ti nesto lose raspolozen kume.... I ja mislim da je najbolje da zavrsimo na ovu temu. Nekako iz ovog pisanja neposredno iznad dozivljavam da si ovo previse licno shvatio!! Pazi nije mi bila namjera da tebe ili bilo koga uvrjedim,nego iznosenje licnog razmisljanja. I nigdje ja nisam rekao da ti imas osobine veleizdajnika,niti sam to mislio.Moj komentar se odnosio na tvoju konstataciju,sta bi da bi. Naravno da drzava treba da hapsi i proganja one koje zadiru na teritorij drzavne sigurnosti i koristi. Mislim da nam samo moze koristiti to istrazivanje.takodje mislim da to nema veze ni sa blagom,ni sa nekom novcanom koristi.Ima veze vjerovatno sa ucrtavanjem hidro-geoloskih karata. U krugovima bezbjednosti odavno je poznato da se radi na ucrtavanju svih vodenih zila na nasim teritorijama,a i sire.
Odgovori
Ajmo ljudi man te se nervoze nikome nije donela nista pametno Smile umesto toga popite lekici oni lepi u sarene boje i ce vam bude lepo kao i meni  ;D ,salim se.....mislim cemu ove tenzije pa nije smak sveta  8)
Odgovori
imam za site tvoi komentari resenie pozz
Odgovori
(11-03-2013, 10:29 PM)himovich link Piše: Nemci samo mose da dopiju kaznu ako israsi planinu i nikad nece naci taj planinu ako hitler je siv ili stane tu je HIMOVIC POP MARTIN I LEGENDA I KLUC POZ

Stara Planina e vo Makedonija ne vo Srbija, tamu e Rajskata Gradina na Adam i Eva
Odgovori
Nije valjda da se sve zivo pobrojano ovde na forumu nalazi bas u Makedoniji. Prijatelju toliko istih ili slicnih toponima postoje razbacani na sve strane da bi bilo malo jedan post da obuhvati sva ta mesta. Ovde se radi o Staroj planini u Sbiji.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)