Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anticki lokalitet na Suvoj Planini
Veliki pozdrav za sve clanove ovog foruma, a poseban pozdrav za kolegu Germanicusa i hvala na ovako lepim fotografijama i extra lokalitetu.. Ja sam novi clan ovde, vidim da ima puno lepih stvari na forumu da se vidi i nesto poucno izvuce i smatram da je ovaj hobi kojim se bavi sve vise ljudi vrlo lep, i da je ovo pravo mesto za razmenu iskustva, sticanje novog znanja i pre svega lepog druzenja..  Pozz svima..
Odgovori
Pozdrav Tribal

Hvala na vasoj divnoj poseti , pregledu i poucnom komentaru , imate li vi nekog saznanja o ovome sa navedenih slika , Germanicus
Odgovori
Tu treba majstor koji za 30 minuta locira sve sto je dole... :Smile
Odgovori
Pozdrav za Dr. Marsovca i sve ucesnike ovog foruma

Pa tema i jeste pokrenuta da bas vidimo sta je dobar majstor uradio ako je uopste nesto uradjeno zbog rutine u poslu , iskustva a i pouka svim tragacima kako da imaju pristup i nacin u daljim pretragama , pa ako neko ima neka saznanja o ovom mestu a i neku novu fotku nek prilozi pa da prokomentarisemo , Germanicus
Odgovori
postavo jos slika, one malo "lepse"... :Smile
Odgovori
Evo nesto sto je bilo u jednoj coski , postavicu sliku pa da malo prokomentarisemo , evo i slike

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Ova slika NIJE odatle...ali je lepa... :Smile
Odgovori
Tacno da nije ali je povezana sa mestom , predmet je iz mnogo kasnijeg perioda
Odgovori
Imas li sliku od ulaznih "VRATA"?  8)
Odgovori
Rekoh ti da sam ja ovde bio samo prolaznik , ovo su radovi koji su radjeni mesecima a kako cujem od jednog ucesnika 7 god . ove slike koje ste videli su odradjene na brzaka i evo koliko vremena nisu objavljene , ne zivim u Srbiji i prodjem samo onako nekad i jednom godisnje , postavicu jos jednu iz okoline tog mesta i molim za komentar i misljenje , evo slike :

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)