Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kvacka so 12 pilinja
ete nakratko sto baram jas a srnata himovic vo sto gleda i kakov e ARNAUTINOT so shto nisani ako veke imas orginal aj davidime kvackata  so pilina na mnogu mesta

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ZA OREL EDEN KOMENTAR KAKO DA VI PISAM NEKOJ DA GO UCAM TACNO JAS NEKASUVAM NEKOJ DA UCI TUKA SITE CITAT SRNATA ZNAM KAJ GLEDA A STO I E SO NOGATA KASIMI I DO ARNAUTOT STO IMA SAMO KE TI KASAM IMA KAPA ILI SRVEN FEST VO KLAVATA PISI AKO ZNAES JAS TOGAS KE TI PISAM DAJLE STO E POZ
Odgovori
srnata treba da nema noga copava srna  meri arnautin i gleda vo nego ima i izvor aj ti kazi so sto meeti arnautinot ako znaes tolku i dosta kviz ako znajs kazi kade e ke odime ako ne dosta
Odgovori
OREL DRUGAR NE SE LALI NOGATA OD SRNA NE E SKRSENA TUKA SITE SE LASETE VITKANAE A DO ARNAUTUT STO IMA KASI DA TE VIDAM I STO IMA NA NEGO REKOV NE UCAM NEKOJ DA CITA POZ
Odgovori
Srna predja noga vu skrshena ,glavu zavrnula gleda u stranu pod skrshenu nogu kalauz,preko vir arnautin nakolenicio,kleknat na jedno koleno,nishani u srnu sa pushku ceceniju,trpeza i josh edn kup rabote u isti dol sas srecu kolege .
Odgovori
DRUGARI EVE VIDOV KOLKU ZNAETE ZA SRNATA SAMO CEKAM DA MI ODGOVORITE TOTAL STE VO GRESKA I SEGA NAJTACNIOT KOMENTAR KE GO PISAM MALCE KE VE UCAM ZA DA ZNAETE KAKOE ORGINALOT SITE PISUVATE DEKA ARNAUTUT VO SRNATA NISANI E NE E TAKA TOJ NISANI VO DRUGO TUKASTE VO ZABLUDA AKO GO ZNAES MESTOTO ILI MAPA ORGINAL KE VIDITE DEKA NE NISANI VO SRNATA DA VI JE NA ZNAJNE NA SITE KOLEGI I KASETE MI STO IMA NA ARNAUTOT VO NEGO STO NOSI I STO IMA DO NEGO OVA STO VE PRASUVAM ODGOVORITE NISTA DRUGO DA NE MESAME I NA SRNATA NE E SKRSENA NOGATA SAMO MALCE E VITKANA DA ZNATE SIVA VISTINA I LEGENDA POP MARTIN HIMOVIC POZ
Odgovori
ne e svitkana nogata taa e isklesana na drug kamen a ti pop martine himovic gi imas originalnite dokumenti ete ako ja imas knigata kazi koi se prvite zborovi od prikaznata .....pozz i dosta e igranje kviz
Odgovori
Hahaha Mnogu zboroj torba kuroj,nishto ne znaete..od koj manastir trgnale komitite po koj dol odele ,koi znaci patem gi napravile eeej pametnjakovciii.
Pozz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 16 Gost(a)