Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kvacka so 12 pilinja
dali nekoj nesto znae za kvacka so 12 pilinja vo istocna mk trinaeseto e na grbot na nea pozzz
Odgovori
POZ vlado angelov kvacka so 12 plus 1 tacno taka e sto imas i sto znae samo barat na kraj se gubite jas se izvinam taka mora imas mapa ili sto sakas jas licno znam kade e poz
Odgovori
zdravo drugar neznam za kaj misles deka ja znaes kade e oti i i jas znam edna blizu seloto preseka ako si cul pozzz
Odgovori
pusti slika drugar imame resine
Odgovori
Nemozam da pustam slika oti znako go e unistil dedo mi pred 50 godini da ne go vide drug samo kameno mi go pokaza deka e i mi kaza nacrta mi kako e bil kvackata e bila edno pile e imalo nad nae a drugite se bili pod nea podredeni edno pozadi drugo site a u ista linija so kameno na 50m imalo e kladenec.....
Odgovori
emi togaz ot pileto proveri na 12 koraka u taj  posoka kade gleda  kam kladeneca  Winkpri kladeneca imalolie drug znak
Odgovori
Kvacka 12 plus 1 tacno e samo nemacetese nemo se da se najde Orginalot treba i da najdete i klesana srna togas Kvackata mosebi ke najdete a da li znaete posle kvackata sto drugi znaci idat drgari ne se macite tesko e Pop martin Himovic Kluc poz
Odgovori
drug znak u blizina nema nikade Sad((((
Odgovori
tova pile kade e bilo nad nej na garba i e pile razkrileno ono vinagi dava posoka nakade gleda na tamo da se tarsi i da se radi celia raion okolo kvackata i kladeneca go mini s MD aparat kade lovi pone na metar edan arsi n e 70 santa dalbocina
Odgovori
o

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)