Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kvacka so 12 pilinja
В България, близо до Враца има квачка с 12 пилета, едното на гърба й. А това къде е за което ти питаш?
Odgovori
kolega moze znacite da se pokrieni so mov,moze i da se na kamenja ili karpi koi se pokrieni so zemja zavisi kakov e terenot pobaraj poveke malku pozz
Odgovori
kolega drug li znak u blizina da pobaram okolu kvackata i okolu kladeneco mislis li deka treba da ima i drug pozzz
Odgovori
tamu deka e bila kvackata e bila na bel kamen a  samo na taj rid taj e bel kamen naokolu na drugite ridovi nema nikade bel kamen pozzz
Odgovori
ot kameno s kvackata zabi edno kolce s vaze na nego opani taj vrav nakade kladenecot i tova celoto razstojnie ot 50 metra go proveri s aparat lokator no tia 12 pileta moze da znacat 12 koraka rastojnie na taj merka kopai ako ima zakopano blago e na 12 metra ot znakot ili e nekade pri kladeneca
Odgovori
CSKA fala ti za pomosta
Odgovori
(08-02-2013, 12:32 PM)vlado.angelov link Piše:kolega drug li znak u blizina da pobaram okolu kvackata i okolu kladeneco mislis li deka treba da ima i drug pozzz
ako e toa sto jas imam treba da ima pozz ako nema dzravjeSmile
Odgovori
Kvackata vi kasav nese macite tesko da ja najdete eve malce da vi pomagam do Kvackata da dojdete treba mnogu znaci da najdete pa togas i iko ja najdete tesko e koga ke go najdete pop martin i kvackata ke ja najdes poz
Odgovori
Sto imas ti pozzz
Odgovori
Mestoto go imam poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)