Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
medna stena
kosac ne malo mislim da si mnogo pomogao jer ima potkapina , zatim i put on ide pored te ravnice to jest livade koja je jedina na tom terenu ustalo su sume a tu je i kladenac a i barljivo je sve okolo jer i stoka tu pije vodu i napravljena je barustina. Za kamen neznam jer nisam obracao paznju ali sto pre je moguce cim dozvoli vreme eto mene gore da i to proverim. I hvala ti za ovu informaciju, cim budem proverio dobices informacije.
Odgovori
Eto i da se nenadje nista,,bar mirise na slogu i korektnost...covek lepo kaze,,da proveri i javlja kolegi,,e to je ono sto na forumu treba,,,sloga i jedinstvo,,a rezultati ce doci.
Odgovori
da vam pomognem malo. za mednu stenu imam pravu mapu. gore nad stenu treba da ima tacno 12 kamena (ko 6 grobovi). na jedan od njih ima krst spram njega na drugi kamen ima ibrik. na dole ispod mednog kamena je star put sto ide za planine. tu treba dai ima i jedan izvor sto se zove bela voda. ta voda se sastaje sa stari put bas tu gde ima krivinu taj put, a ispod puta se skuplja u malo jezerce. taj jezer ima dva kamika ko dve male piramide. voda se bije u njih. od tih kamika na desno daleko se vide jos dve takvih velikih kamena. tu ima jos i dve stare drvo raba. tu negde je isklesana i vojnicka cizma. i tkd. ako ima ove znakove onda je pravo mesto.
Odgovori
arkeolog hvala i tebi na informaciju kad sve to proverim bice napisano ovde na sajtu, ako je to to dobro je ako nije to opet je dobro jer je to veoma dobra lokacija mozda se nesto drugo izrodi iz ovoga.
Odgovori
Mene zanima jedna stvar u ovoj "nauci"......jesu li to postojali nekakvi standardi kada je crtanje tih znakova u pitanju (kod svakog ko je ucrtavao nesto, kokos je znacila isto, vo je znacio isto, krst je znacio isto, ptica je znacila isto, zmija je znacila isto, itd itd)ili je svako crtao sta je htio i kako je mogao i sta mu je palo na pamet. Pa nije valjda postojala skola ili nekakav kurs na kojem su se se ucili ovi znakovi a da i jeste (koja glupost) onda bi svako znao gdje je onaj drugi iz te skole zakopao nesto vrijedno. Dokle cete se zamlacivati ovakvim stvarima i prosipati nebuloze po ovakvim forumima, jer to postaje vise glupo. Ja ne kazem da je neko negdje i ucrtao nekakve znakove koji pokazuju gdje je sta sakriveno ali kada pocnem da citam ovakve stvari meni se ovo malo kose dize na glavi. posebno kada neko pocne da komentarise znakove sa nekakve mape koju je negdje kupio od nekog covjeka "od povjerenja"....dokle ce se neko zamlacivati ovakvim stvarima i glumiti ovdje nekakvog strucnjaka za citanje raznih znakova po nekakvim stijenama, koje je neko iz dosade ucrtavao tu kao uspomenu ili kao nesto drugo?

Odgovori
OOOO bre milane ,,a bas sam imao lepo misljenje o tebi ,,sto bre brale ovako.........
Odgovori
Izvini MilaneAT pa jel tebe neko tera da čitaš nešto ako u to ne veruješ ili ti se ne sviđa,jednostavno iskuliraj.
Pusti ljude da rade ono u šta veruju,meni ako se nešto ne sviđa ja jednostavno preskočim.
Odgovori
(16-12-2012, 06:44 PM)Acabeograd link Piše:OOOO bre milane ,,a bas sam imao lepo misljenje o tebi ,,sto bre brale ovako.........
Sto??? Pa vjerovatno sto je to istina...jeste da njih to boli ali sta da se radi, jednostavno ne podnosim nebuloze  ???
Odgovori
Milane ti nisi dobar cika, kako si mogao da kazes deci da ne postoji Deda mraz i da decu ne donose rode...
Pozzz
Odgovori
Evo, ja sam do sada naisao na ovakve znakove i odmah sam ih determinisao...
(16-12-2012, 08:32 PM)dr.jare link Piše:Milane ti nisi dobar cika, kako si mogao da kazes deci da ne postoji Deda mraz i da decu ne donose rode...
Pozzz
Evo da im malo pomognem Smile

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)