Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
medna stena
(17-12-2012, 11:49 AM)cuturica link Piše:svaka cast bodo taman sam pomislio da nisi srbin, ali si me demantovao, i svaka cast na objasnjenju jer ovde izgleda da ima neki koji su ovde zalutali pa im se treba objasniti gde se nalaze.
Ne znam na koga si mislio ali ako si mislio na mene onda si se prevario Smile. Jes da pisem ijekavicu ali je to zbog radi toga sto sam rodom iz Bosne, inace, Srbin i po ocu i po majci i po djedu i po stricevima i po.....inace, negdje sam procitao da potjecemo iz C.Gore (moje prezime) Smile
Odgovori
cuturica nije nista lose mislio i nemojte da izvrcete njegove reci jel to nekome ovde smeta ako neko kaze srbin gde je tu uvreda

inace ovde sam namerno ubacio dva pojma HAJDUCI I USKOCI
i za divno cudo javilo se dosta clanova na pp  koji znaju razliku svaka cast momci ipak ima znanja

i ostavite vise to vredjanje po nacionalnoj osnovi ko je srbin ko je ovaj ko je onaj takve stvari su nas dovele znate i sami dokle
nevidim da neko treba da se uvredi ako neko pomene nekome da je srbin kome smeta jbg ovo je srbski sajt ako nevolite srbe trazite one koje volite
svoje cuvas tudje postujes to su pravi srbi ne oni koji se busaju u grudi da su srbi vredjaju i omalovazavaju sve druge a u stvari majku rodjenu bi prodali za sto evrica
i ono da komsiji crkne krava ili nedaj boze utripuju da su hajduci  8)

ja sam za da prvo pocistimo nase dvoriste kad to uradimo sve ostalo ce biti lako i docice na svoje mesto
i drago mi je da si me skontao cuturica ja samo nedam da se blate neke svete stvari zarad necije maste i tripa jer na taj nacin sebi cinimo medvedju uslugu

Odgovori
Zdravo svima
Ovako drugovi.Znakovi postoje SAMO kao orijentir ali shvatite da su to bili nepismeni ljudi i nisu imali sta drugo da" kovu" po stenama. Bodo gresis kada kazes da su poznavali te stene kao svoje . Ako zelis a vidim da citas , procitaj , raspitaj se , kako , gde i odakle su bili hajduci.Videces da nijedan nije bio iz tog mesta gde je ratovao , pljackao itd.Napisao sam na nekom postu, da ni oni nisu smeli Turke da ubijaju u ataru nekog sela zbog krvne odmazde. Pa zato je bilo potrebno da ostave neki beleg da bi kasnije posle mnogo meseci ili godina , vratili se i pronasli MESTO. Koliko puta VAM se dogodilo dane mozete da pogodite gde ste bili pre nekoliko meseci a kamoli godina.
Znakovi su kod NEKIH GRUPA ILI VISE NJIH IMALI SMISLA I ZNACENJE. ALI NIKADA NI JEDNA OSTAVA NIJE ISPOD VIDNOG ZNAKA
Apelujem da se ponasamo krajne tolerantno jedni prema drugim
Pozdrav
Odgovori
kosac ponasam se krajnje tolerantno veruj mi i vise nego tolerantno
ocigledno ja i vi nismo citali isto stivo neznam sta vi citate koju istoriju i ko je pisao to sto vi citate
ja citam ono sto pisu arheolozi istoricari geolozi geografi ali oni priznati ovu skorasnju istoriji i ostala sranja niti citam niti praktikujem jer nju pisu dnevno dva puta razlicito
kome se kako cefne

nepismeni ljudi ti nepismeni ljudi su bili inteligentniji od vecine danasnjih umisljenih pismenih nazovi intelektualaca
pre bi rekao da smo mi nepismeni i zatucani jer olako shvatamo mnoge stvari
teorija i nacin razmisljanja da su oni bili nepismeni zatucani lopovi ...ma da jeste
stari egipat piramide i oni su bili nepismeni ali niko pismen danas nebi mogao da uradi to sto su uradili oni dzaba mehanizacija
maje kalendar mi pismeni smo njihov kalendar shvatili ka smak sveta ......sta to znaci ...pa znaci da smo plitki
inace od svih imperija najvise volim i citam o rimskoj imperiji i kad udjes u sustinu njihov nacin poimanja kada na terenu dozivis i vidis kako su ziveli ....veruj mi bili su mnog mnogo zajebani i pametni
garant pametniji od 70% nas umisljeno pismenih i sve sto su radili nista nije bezveze ili slucajno i nepotrebno

i to su sve stare civilizacije a ti mi govoris da su hajduci bili nepismene lopine koje su imale potrebu da ostave neki beleg........eee moj prijatelju
ili mozda je to nova istorija hajduci su bili srbi i logicno je da su nepismeni divljaci pobiju turke otmu zlato i sakriju ga ali obeleze da tako maloumni ne zaborave gde su ga ostavili
ali posto su to srbi oni ipak zaborave gde su ga sakrili pa ce ovi sadasnji da nekazem koji da ga nadju
imate pravo da mislite sta god hocete ali nemojte da vredjate inteligenciju niciju pa ni hajduka

zapitajte se dali su te znake klesali hajduci ili je neko namerno stemao po steni cisto na napravi foru
moj zet je isklesao bar 20 znaka i pacijenti su mesecima lomili noge po vrletima jedne cuke celo selo im se smejalo dok nisu skontali kakvi su magarci
Odgovori
nemoj ovde objaviti ime zeta,a i ti ako si to znao a nisi nista preduzeo ,,nista bolji od njega nisi
Odgovori
Milane kao prvo nisam ni mislio na tebe komentarisao sam bodine reci, ako si dobro procitao rekao sam da nemam nista protiv onog ko nije srbin i da postujem sve ljude. Ali sam zaista ponosan sto sam srbin.
Odgovori
mogu ja sve javno da objavim sa tim nemam nikakav problem
moja savest je mirna ja namam nijednan razlog da se krijem ili da nekoga krijem to je sto je takav sam kakav sam kome se svidja dobro kome ne opet dobro
a to sto su neki ljudi zatucani i glupi to je njihov problem takvim pacijentima nema pomoci
stena je svacija i nicija svako ima pravo da crta i stema sta hoce dobije covek inspiraciju ponese ga umetnicka strast
a to ko ce kako razumeti opet u prvi plan tu dolazi sloboda razmisljanaa shvatanja ma demokratija ljudska prava idi begaj

to mu dodje kao ona fora sa umetnickom slikom kad su dva lika uzeli platno i iskrabali neke gluposti bezveze
uramili i odneli u galeriju okacili da naprave foru kao to je umetnicka slika nekog opakog slikara koju moze da razume samo neko ko se razume u umetnost i mora da bude pametan jako
i naravski dolaze taki i taki pametni izlozba galerija stanu ispred slike bleje gledaju iz raznih uglova filozofiraju
prilazi im kao taj slikar sto je sliku naslikao i kaze jao pa vi ste prava umetnicka dusa vi ste tako pametni vi ste razumeli moju umetnost
mozete li mi reci STA VIDITE NA SLICI ......

i naravno sujeta proradi glupo kad te covek umetnik hvali da si mnogo pametan a ti kazes da nevidis nitsa na slici
pa krene jedan vidi kravu drugi vidi crne oblake treci vidi raspece i td.......a kazi  sta ti je masovna  histerija
i tako njih sto svima isto pitanja svi razlicito vide
samo jedan lik je rekao da nevidi nista i da je slika najobicnija skrabotina koja nema veze sa mozgom
Odgovori
verovali ili ne...znam gde se to nalazi.....

[Slika: 2wm3yh2.jpg]

ovo je deo karte...

annunaki...
Odgovori
Marsovac pa sto nereadis ako znas gde se nalazi...a jos imas i kartu.....
Odgovori
Ja znam za 3 medne stene...pitanje je koja je prava i sta se trazi...na jednoj smoodradili jako dobro po planu iz Bugarske i nismonista nasli...znaci nije ta...samo jedno da vam kazem...NA PRAVOJ MEDNOJ STENI NEMA ZNAKOVA!!! (MISLI SE NA KLESANE )
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)