Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
medna stena
zaboravi je, tazmanija...odradjeno
Odgovori
he he Wink
Odgovori
Jos uvek mi je nejasna konstatacija,kada procitam..."ODRADJENO"..???  Bez namere da polemisem sa bilo kim,ali stvarno mi je nejasno,verujem i ostalima,kako to neko sa strane moze da zna,da li je "odradjeno" ili nije,sem ako nije bio prisutan u toku "odradjivanja" Smile A,na mnogo postova,postoji ta rec  "ODRADJENO" ili "ZAVRSENO",pa samo pitam,...a,kako Vi znate da je odradjeno? Molim Vas bez ljutnje na ovo pitanje,ali me veoma interesuje. Hvala.
Odgovori
matriks to je u tvom kraju ti bi bar trebalo da znas taj potez ja kad sam bio letos na tom mestu jeste da ima kopanog dosta al da je sve ocisceno neverujem al nemamo dokumenat za tu stvar da bi proverili pozzz
Odgovori
ODRADJENO meni je jasno sta to znaci kao nasli su zlato koje je tu bilo zakopano  :Smile

ODRADJENO rodjo kako to jako zvuci
pa ja se pitam odakle ovoliko novopecenih bogatasa i ljudi napresno puni love kad ono zlato nalaze svaki dan

ko kaze da za nas nema nade sta ce nama motika evropa radna mesta ma sta ce nama bre sve to mi imamo zakopano blago na svakom koraku
vadimo zlato i zivimo ko begovi

kad se probudis ono spao ti jastuk s kreveta deca idu u skolu bez uzine a zena ti trazi kintu za leba .....gluposti pa sto moraju da jedu svaki dan mogu da se strpe dok nenadjemo zlato  :'(
Odgovori
ODRADJENO znaci ZAVRSENO...
dosli ljudi iz drevnoga grada, bili na stan i hranu kod moga dede na pojati, obecali kule i gradove dok im nije pokazao orla sa rasirenim krilima...
istoga dana su otisli po aparaturu...
preko noci odradili...
nikada se vise nisu pojavili...
                ...da li bez daljih objasnjenja gospodin BODA TAJSON moze da zakljuci da i oni koji se ujutru probude sa svojom lulom duvana, da su zadovoljni sto im je omoguceno da istu popuse u miru...
Odgovori
znaci: ko ima dedu.... :o
Odgovori
Svi znate da ako za ovo prevaris nekog,,dal dedu necijeg ili ortaka to se u zdravlju ne trosi,,,,ko veruje,veruje.... ako ne njegov problem al svi znate po neki primer za to
Odgovori
ko je ''imao'' dedu, imao je i pradedu...a istorija se izgleda ponavlja
Odgovori
e sada, ma zeznuo te deda  ;D
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)