15-12-2012, 07:23 PM
Isprica se ti rodjo sam sa sobom alal vera ;D ;D ;D ;D ;D ;D
AKCIJA POVODOM SLAVE FIRME!
|
15-12-2012, 07:23 PM
Isprica se ti rodjo sam sa sobom alal vera ;D ;D ;D ;D ;D ;D
15-12-2012, 08:20 PM
Da sam ja negativan bilo bi dobro nego si mi ti majstore malo ne realan jer ako tvrdis nesto onda budi siguran da to sto tvrdis i bude tako jer pises ne u tvoje ime nego u ume pravnog lica a da te podsetim da i kao takvo lice mozes da odgovaras za obamnu potrosaca....e sada kao sto reko nisam ja negativan nego si los trgovac ...... da ljudi malo vide cene evo link jedan http://www.nuggets.at/ a ti se izbori za bolje cene pa onda postavi to sto tvrdis......jer ovde ljudi nemaju ni za hleba a kamoli nekoga da zadovolje sa marze od 200%.....poz
15-12-2012, 08:20 PM
(15-12-2012, 07:23 PM)Acabeograd link Piše:Isprica se ti rodjo sam sa sobom alal vera ;D ;D ;D ;D ;D ;D Izgleda da stvarno jesam sam sa sobom. Zao mi je sto nisi razumeo. Bilo mi je odmah jasno da ne mozemo da komuniciramo na istom nivou
15-12-2012, 08:35 PM
(15-12-2012, 08:20 PM)Timakumminus link Piše:Da sam ja negativan bilo bi dobro nego si mi ti majstore malo ne realan jer ako tvrdis nesto onda budi siguran da to sto tvrdis i bude tako jer pises ne u tvoje ime nego u ume pravnog lica a da te podsetim da i kao takvo lice mozes da odgovaras za obamnu potrosaca....e sada kao sto reko nisam ja negativan nego si los trgovac ...... da ljudi malo vide cene evo link jedan http://www.nuggets.at/ a ti se izbori za bolje cene pa onda postavi to sto tvrdis......jer ovde ljudi nemaju ni za hleba a kamoli nekoga da zadovolje sa marze od 200%.....poz Nase cene tokom ove predstojece akcije ce biti znatno nize od onih koje ima ova firma koju si naveo (a i trenutno su vecinom nize), tako da ne znam o cemu pricas, ti kao da si vidovit pa ne znas koje cene cu ja ponuditi. Opet cu da ponovim da moja firma, za razliku od onih iz EU, placa carinu prilikom uvoza detektora, a i pored toga imamo najbolje cene. Ovo sa obmanom potrosaca me jako nasmejalo! Tvoj profil licnosti sam analiziro i 100% sam siguran u to. Predlog da poradis na sebi je bio dobronameran. Zavist prema tudjem uspehu i negativnost vode u depresiju, a to je jako opasno. O tome kakav sam ja trgovac i poslovan covek govore moji rezultati, a oni su fantasticni. Za desetak godina napisacu i knjigu koja ce biti vodic za uspeh u poslu. Poslacu ti jedan primerak besplatno.
15-12-2012, 08:56 PM
Moram da kazem, povodom ove diskusije, da sve dobronamerne predloge i konstruktivne kritike prihvatam ali zaista je smesno
da pojedini ljudi nadju nesto negativno cak i u najavi SNIZENJA CENA. Oni bi, verovatno, cak i kada bi ja objavio da poklanjam detektore rekli da je to neka konspiracija i prevara. To je onaj negativan stav prema svemu, o kome pricam.
15-12-2012, 09:36 PM
(15-12-2012, 01:14 PM)metaldetektori.rs link Piše:[quote author=MilanAT link=topic=1427.msg10878#msg10878 date=1355520878] Jeste tolika cena Milane! Mozda je u vreme kada si se ti bavio svercom aparata bila drugacija, ali sada je tolika. Raspitaj se kod komsije. Ti si kombi svercer, a ja posedujem legalnu firmu koja placa poreze drzavi Srbiji. Tvoj jedini "uspeh" u bavljenju prodajom detektora je to sto svi prozvodjaci detektora znaju za tebe, a po cemu te znaju, o tome ne bih da diskutujem. Koliko se secam, ja sam bio korektan prema tebi. Nisam pokusao da kroz postove na tvom forumu reklamiram svoju firmu frei, nego sam te pitao koliko kosta reklama i posteno ti platio cenu koju si trazio. [/quote]Nisam se nadao da cu procitati ovakve rijeci od tebe, svaka ti cast. Ne vidim gdje sam ja to tebe mojim postom uvrijedio da mi ovako nesto napises. Jos me zanima sta ja to ovdje reklamiram, nije mi jasno? Ne znas prijatelju koliko sam ljudiupucivao na tebe u vezi kupovine detektora a njihove odgovore na to ovdje ne zelim pisati, ne zanimaju me. Ja se tim poslovima ne bavim vise i to od vremena kada je pocela prodaja u Srbiji (izmedju ostalog i tvoja prodaja) a ako bas zelis da se kacis i ako hocu, ja mogu jos uvijek iz Austrije poslati detektore koji ce biti jeftiniji nego tvoji sve sa popustom. Reci cu ti jos jedno, ja Deus, ako hocu, mogu ovdje u ful opremi dobiti za 200 eura manje nego sto je trenutno tvoja cijena i ako se zainatim necu uzeti ni svoj popust koji mi daju prodavci ovdje i mogu svasta nesto jos pa ces morati sniziti cijenu Deusu u ful opremi na 1100 evra kako bi bio konkurentan. Zato te molim da ne pises ove nebuloze o meni ovdje, samo sam te pitao o meniju na Deusu. Ko sta o meni govori to me ne zanima, dok sam se bavio tim poslom znam da nisam nikoga prevario i cijene detektora koje su tada bile kod mene su jos uvijek nize od tvojih za 200 i vise eura. Ako bas zelis, ja cu ovdje okaciti zvanicnu kupovnu listu firmi XP i Fishera pa cu onda lijepo ovdje sjediti i citati komentare tvojih buducih kupaca. Ako zelis da se igras na ovaj nacin ti samo reci, ja necu imati od toga nikakvu stetu a ti ne znam, vidjece se. Ziv i zdrav ti meni bio i nema potrebe da se nerviras bez potrebe. P.S. Koliko placas ovdje svoje reklamiranje?
15-12-2012, 09:41 PM
Sniženje je OK,ali ja bi se stvarno naljutio kad bi mi neko poklonio Md za džabe.E to ne može tako,može samo na uslugu
jedno 5 god.ako nešto nađem sa Md onda mu plaćam punu cenu i još malo više a ako ne nađem ništa plaća on meni izgubljeno vreme i gubljenje živaca. Mislim da je ovako pošteno.
15-12-2012, 10:56 PM
(15-12-2012, 09:36 PM)MilanAT link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1427.msg10887#msg10887 date=1355570059] Jeste tolika cena Milane! Mozda je u vreme kada si se ti bavio svercom aparata bila drugacija, ali sada je tolika. Raspitaj se kod komsije. Ti si kombi svercer, a ja posedujem legalnu firmu koja placa poreze drzavi Srbiji. Tvoj jedini "uspeh" u bavljenju prodajom detektora je to sto svi prozvodjaci detektora znaju za tebe, a po cemu te znaju, o tome ne bih da diskutujem. Koliko se secam, ja sam bio korektan prema tebi. Nisam pokusao da kroz postove na tvom forumu reklamiram svoju firmu frei, nego sam te pitao koliko kosta reklama i posteno ti platio cenu koju si trazio. [/quote]Nisam se nadao da cu procitati ovakve rijeci od tebe, svaka ti cast. Ne vidim gdje sam ja to tebe mojim postom uvrijedio da mi ovako nesto napises. Jos me zanima sta ja to ovdje reklamiram, nije mi jasno? Ne znas prijatelju koliko sam ljudiupucivao na tebe u vezi kupovine detektora a njihove odgovore na to ovdje ne zelim pisati, ne zanimaju me. Ja se tim poslovima ne bavim vise i to od vremena kada je pocela prodaja u Srbiji (izmedju ostalog i tvoja prodaja) a ako bas zelis da se kacis i ako hocu, ja mogu jos uvijek iz Austrije poslati detektore koji ce biti jeftiniji nego tvoji sve sa popustom. Reci cu ti jos jedno, ja Deus, ako hocu, mogu ovdje u ful opremi dobiti za 200 eura manje nego sto je trenutno tvoja cijena i ako se zainatim necu uzeti ni svoj popust koji mi daju prodavci ovdje i mogu svasta nesto jos pa ces morati sniziti cijenu Deusu u ful opremi na 1100 evra kako bi bio konkurentan. Zato te molim da ne pises ove nebuloze o meni ovdje, samo sam te pitao o meniju na Deusu. Ko sta o meni govori to me ne zanima, dok sam se bavio tim poslom znam da nisam nikoga prevario i cijene detektora koje su tada bile kod mene su jos uvijek nize od tvojih za 200 i vise eura. Ako bas zelis, ja cu ovdje okaciti zvanicnu kupovnu listu firmi XP i Fishera pa cu onda lijepo ovdje sjediti i citati komentare tvojih buducih kupaca. Ako zelis da se igras na ovaj nacin ti samo reci, ja necu imati od toga nikakvu stetu a ti ne znam, vidjece se. Ziv i zdrav ti meni bio i nema potrebe da se nerviras bez potrebe. P.S. Koliko placas ovdje svoje reklamiranje? [/quote] Prvo, ja nisam rekao da ti nesto ovde reklamiras, to si pogresno protumacio! Drugo, ti me nisi pitao u vezi menija nego si rekao da je preporucena cena Deus-a niza od 1495 EUR, sto nije tacno, a bilo je krajnje maliciozno jer je impliciralo da ja lazem svoje kupce. Preporucena cena je tacno 1254 EUR bez poreza, sto sa porezom daje sumu od 1504.8 EUR. Ja sam cak i umanjio Ni ja nisam ocekivao da ti pokusas da me neistinama diskreditujes kod kupaca, pa eto ti si to ucinio - a ovo je samo reakcija na to. Trece, izvoli, salji detektore iz Austrije. Bas bih voleo to da vidim. U Austriji i Nemackoj su neki dileri vec pred raskidom ugovora jer su snabdevali crno trziste u Srbiji, ceka se samo jos jedna njihova greska. Ako vi mislite da proizvodjaci ne znaju sta se desava, grdno se varate i ti i covek koji te snabdevao. Okaci tu listu za XP i Fisher, to bi bilo bas sjajno, onda bi konacno resio problem crnog trzista jednom za svagda. To da si me preporucivao kod kupaca, jako sumnjam. Par ljudi me je zvalo i kazu: "Raspitivali smo se o tebi i svi te hvale osim onog Vumija", nasao sam cak i mailove takve sadrzine i u pravo ih citam. I jos nesto, ja sam prodajom poceo da se bavim 2005! Kada si ti prestao da prodajes? Dok ste vi radili sverc na crno ja vas apsolutno nisam dirao, a znao sam kako i po kome stize, cak i registartske oznake vozila, sve detalje. Mogao sam da pozovem Upravu carina Srbije i sve da im kazem. Sada bi gospodin S lezao robiju da sam to uradio. Tako nesto me nije interesovalo i nikog ne napadam prvi, ali kad neko krene protiv mene onda idem do kraja. Ovde reklamiranje placam po ceni koju mi je vlasnik foruma ponudio - jako korektno. Ziveo i ti meni, ja se ne nerviram, nemoj ni ti.
16-12-2012, 01:20 AM
Ako neko i dalje ne veruje koliko kosta taj famozni Deus, evo slike koja je screenshot dela zvanicnog distributerskog cenovnika XP-a.
Kao sto vidite, preporucena maloprodajna cena bez poreza je 1.254 EUR. Sa PDV-om od 20%, to je tacno 1.504,80 EUR, i po toj, ili slicnoj ceni se prodaje u vecini zemalja Evrope, KOD LEGALNIH PRODAVACA!
16-12-2012, 02:08 AM
Nemam namjeru sa tobom se prepirati ni oko cega. Da li sam ja nesto govorio protiv tebe to ne smijem tvrditi, znam samo da me jos uvijek zovu ljudi iz Srbije a ja im kazem da se obrate tebi...ali nebitna stvar.
Sto se tice sverca....ja nisam nista svercovao, to bi trebao i ti da znas. To sto tvrdis da ti prodajes detektore od 2005-e godine, vjerovatno je istina, ali mislim da sam u to vrijeme ja drzao oficijelno i Srbiju, sve dok nisam prestao raditi taj posao. Sta si ti tada radio i cije si detektore prodavao to ne znam ali XP i Fisher nisi sigurno mogao legalno prodavati, jedino da si ih nabavljao negdje i prodavao na crno (ili na bijelo ali ne kao zastupnik tih firmi u Srbiji). Da mi nije dosadilo slusati svakojake gluposti od potencijalnih "kupaca" i da nisam poranio sa necim sto je ovdje u Austriji bilo u zivotu vec godinama, danas bi ti mogao da prodajes samo bugarske ili neke druge modele ali ne i ove koje sada prodajes. Nemam nista protiv tebe, zelim ti svu srecu u zivotu i da ti posao ide onako kako ti zelis, ali nemoj odmah da skaces kada te neko upita nesto, kao da te neko iglom ubo u g....u. Ne znam sta bi ti postigao ako bih ja okacio cjenovnik ovdje, jer to se radi o originalnim cjenovnicima firmi sa kojima sam ja oficijelno saradjivao.....jedino ako nemas namjeru da me tuzis zbog izdavanja poslovne tajne Ziv ti meni i debeo bio. |
|
|