Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AKCIJA POVODOM SLAVE FIRME!
Povodom Svetog Nikole, slave naše firme, 19., 20. i 21. decembra imaćemo akciju u sklopu koje će veći broj modela detektora moći da se kupe po najpovoljnijim cenama do sada!

Za kupce smo pripremili i poklone iznenađenja.

Firma tokom ova tri dana neće raditi tako da ćemo porudžbine i rezervacije primati isključivo putem email-a na info@metaldetektori.rs i SMS-a na broj 060-370-72-00.

NE PROPUSTITE PRILIKU DA KUPITE DETEKTORE PO NAJNIŽIM CENAMA U EVROPI! www.metaldetektori.rs
Zasto je cijena kompletnog Deusa 1495 Eura? Jel kod tog Deusa meni na engleskom ili nekom drugom jeziku? Ako je na engleskom jeziku onda mu cijena nije tolika vec prilicno manja, tako da je taj popust onda malkice cudan Smile
to su one nase cene ala Miskovic style....deri narod ionako nema pojma koliko sta kosta po evropu.....ako mene neko pita okacicu cene malo od trgovca na zapad pa da vidim te cene najnize u evropi jer ovo vise lici na obmanu potrosaca nego na nesto drugo....a to bi se kaznjavalo da smo u evropu inace ovako sisaj narod.....on ce cuti i da trpi.....
Nemojte da ste nakraj srca, mozda uz aparat ide i neka sigurna mapa ,tako da ce se isplatiti sto puta vise, a ko ce po ovom vremenu da juri aparate po inostranstvo,bolje sedis kuci ,okrenes broj ,izaberes aparaturu, postar donese i cekas sneg da se otopi pa na teren, i sreci nikad kraja, naravno ako do tada mapu negde ne zagubite ili je niste dobro desifrovali a imali ste celu zimu na raspolaganju
Glupo sto koriste slave za reklame necega sto nije ni malo povoljnije
(15-12-2012, 10:17 AM)Acabeograd link Piše:Glupo sto koriste slave za reklame necega sto nije ni malo povoljnije
Kako znas da nije povoljnije kada nisi video cene? Poseti sajt 19. 20 i 21. pa vidi.
Ova opaska da je glupo da se koriste slave za snizenja bih opisao samo jednom recju koja bi bila suvise uvredljiva za forum.
Ceo svet daje popuste povodom Bozica, a ti mislis da je GLUPO sto mi dajemo popust na dane kada nasa firma obelezava svoju
slavu. Bas si strucnjak za marketing! I za tebe vazi ovo sto sam rekao Timakumminus-u, moras da promenis stav prema zivotu
ako hoces da budes uspesan i srecan covek.
(14-12-2012, 11:34 PM)MilanAT link Piše:Zasto je cijena kompletnog Deusa 1495 Eura? Jel kod tog Deusa meni na engleskom ili nekom drugom jeziku? Ako je na engleskom jeziku onda mu cijena nije tolika vec prilicno manja, tako da je taj popust onda malkice cudan Smile

Jeste tolika cena Milane! Mozda je u vreme kada si se ti bavio svercom aparata bila drugacija, ali sada je tolika. Raspitaj se kod komsije.
Ti si kombi svercer, a ja posedujem legalnu firmu koja placa poreze drzavi Srbiji. Tvoj jedini "uspeh" u bavljenju prodajom detektora je to sto
svi prozvodjaci detektora znaju za tebe, a po cemu te znaju, o tome ne bih da diskutujem.
Koliko se secam, ja sam bio korektan prema tebi. Nisam pokusao da kroz postove na tvom forumu reklamiram svoju firmu frei, nego sam te pitao koliko kosta reklama i posteno ti platio cenu koju si trazio.
(15-12-2012, 12:59 AM)Timakumminus link Piše:to su one nase cene ala Miskovic style....deri narod ionako nema pojma koliko sta kosta po evropu.....ako mene neko pita okacicu cene malo od trgovca na zapad pa da vidim te cene najnize u evropi jer ovo vise lici na obmanu potrosaca nego na nesto drugo....a to bi se kaznjavalo da smo u evropu inace ovako sisaj narod.....on ce cuti i da trpi.....

Ti si verovatno jedan od onih ljudi koji u svemu nadju neku negativnost. Meni je jako zao osoba kao sto si ti. Zavist i negativan stav prema svemu, pa i ovom najavaljenom popustu, rezultira jako nekvalitetnim zivotom ispunjenim depresijom, nezadovoljstvom i konstantnim prebacivanjem krivice za sopstvene neuspehe na nekog drugog. Prijatelju, moras da se promenis ako zelis da ti zivot bude pun radosti, entuzijazma i pozitivnosti. Sedi i razmisli malo o svojim stavovima i videces da sam u pravu.
Pozivam ljude jos jednom da posete moj sajt www.metaldetektori.rs 19., 20 i 21. i vide sta nudimo.
BTW. Tvoj stil pisanja me jako podseca na nekoga.
Mozda sam ipak bio malo grub prema ljudima koji su ostavili ove komentare na nesto u cemu normalan covek ne moze naci negativnost. Depresija, ekstremna zavist i negativan stav prema zivotu su ipak psihogeni poremecaji koji ne bi trebali da budu izvrgavani podsmehu.
Apelujem na sve ostale clanove da ih ne osudjuju nego da se svi udruzimo i da im pomognemo da prevazidju svoj problem.
Zbog manjine, sa gore pomenutim poremecajima, siroko je rasprostranjeno misljenje da smo mi Srbi neslozni, zavidimo tudjem uspehi i gledamo kako jedan drugog da unistimo. Ocigledan primer takvog ponasanja su komentari koji su napisali ovi ljudi. Nismo mi takvi, samo su takvi pripadnici naseg naroda bucniji od vecine nas koji smo pozitivni, spremni da pomognemo i koji se radujemo tudjem posteno stecenom uspehu i nastojimo da nam taj sluzi kao primer koji treba slediti.

Ovu gospodu koji su uputili negativne komentare pozivam da vec danas pocnu da se menjaju. Izadjite ispred kuce i budite srecni sto se komsiji desilo nesto lepo, sto je uspesan, zdrav, sto su mu deca pametna i lepo vaspitana. Uvece idite na spavanje sa mislju da ce sutrasnji dan biti lepsi od prethodnog, shvatite da ste vi gospodari svoje sudbine, da ako se potrudite mozete da ostvarite sve sto pozelite. Ovo neka bude prvi korak ka ozdravljenju vaseg uma. Zivot ce vam se drasticno promeniti na bolje, to vam garantujem.

Evo jedne vezbe za vas: Ja sam poceo da se bavim privatnim poslom sa 20 godina, i to ne tako sto mi je tata dao torbu punu novca (nije ga imao, a nije ni ziveo sa mnom) nego sa 400 maraka koje sam dobio prodavsi svoje pojacalo. Sada, sa 32 godine, posedujem vise firmi koje se bave razlicitim poslovima. Nisam milioner, ni bogat ali sasvim lepo zivim. Nisam nikog prevario, nocu spavam kao beba, nikom nista ne dugujem, firme mi nikada nisu bile u blokadi, obaveze prema drzavi placam redovno i sto je najvaznije zaradio sam postovanje kod poslovnih partnera koji su mi poklonili svoje poverenje.
Gospodo komentatori, da li dok citate ovo, osecate:
a) mrznju i zavist
b) radost zbog nekoga ko je uspeo na posten nacin

Ako je odgovor pod A, odmah primenite metode koje sam vam gore objasnio.
(14-12-2012, 11:34 PM)MilanAT link Piše:Zasto je cijena kompletnog Deusa 1495 Eura? Jel kod tog Deusa meni na engleskom ili nekom drugom jeziku? Ako je na engleskom jeziku onda mu cijena nije tolika vec prilicno manja, tako da je taj popust onda malkice cudan Smile
Evo i da konkretno odgovorim na neistinite navode o ceni verzije na engleskom. Evo linka sa sajta firme Regton, zvanicnog distributera XP-a za Veliku Britaniju
http://www.metaldetectorshop.co.uk/shopp...61718.html

Kao sto vidite cena standardnog Deusa (cena je na dnu strane) je 1200 Funti sto je prema danasnjem kursu 1475 EUR. Engleski diler sigurno prodaje verzije Deusa sa interfejsom na engleskom jeziku, ili mozda ne  Smile
Ovome bi da dodam da je cena kod mene trenuto 235 EUR niza od cene u Engleskoj, a tokom trodnevnog popusta ce biti jos niza. I sve to uz uredno placene carine i poreze.
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)