Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve za babin zub
Zdravo svima
Sto se tice Babinog Zuba ...ovo je za Babin Zub Stara planina Srbija. Ovo sto sam pisao je za dojkino vrelo a ne za Dojkinaca. U Dojikinacima postoje mnooogo jake stvati veeelike ...jake stvari..Posto je u tom delu bilo dosta odmetnika i jos ponesto ali to je za drugu temu npr.Tri cuke ili sl.
A za Babin Zub ...je sve tacno sto trazim pa ko zna neka pise i odgovoricu.imam opise za oko 50 -60 mesta tamo mozda i vise...
Jos nisam ...dobro da mogu dugo da sedim pa ....pisacu
Odgovori
svaka cast KOSAC
Odgovori
Kosac jedno pitanje..selo se zove Dojkinac ili Dojkinci ?
Odgovori
Pozdrav kosac,zamolio bih ako mozes postaviti za kvocku sa 12 pileta...babin zub,toplodolski atar..ovde ili na bilo koji drugi nacin,pitao bih samo za popa koji cita knjig,jer pise na kakvom se mestu nalazi?,postoji znak takav-babin zub,ali je mesto jako zlo i nemoze se videti znak bez spustanja konopcem,interesuje me isto od mesta prelagnja gde su brojevi 50...3....9.6.0.2-8.0....i mesto zvano vucja poljana i vucji kladenac....hvala unapred...i veliki pozdrav..
Odgovori
zaboravio sam pomenuti i kantar od 72 oke,nema cijac-babin zub i nevezano je sa znakom u prethodnoj por...pozdrav...
Odgovori
pozdrav kosac moze li nesto od turcina pod brojem 14
Odgovori
Kosac da te zamolim za pomoc

I ovo

Isto i ovo

Sve na isto mesto sta bi moglo da znace

......

...... ,,

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »