Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve za babin zub
vazi za kosaca bravo majstore,asmo tako nastavi
Odgovori
Arnautska kubura iz T'MNE CARSIJE je nadjena...BRATKOVA STRANA je ociscena...a ako bi mi neko pokazao zmije sto vise o klin (koje niko nije video)...
Odgovori
vratio bih se na temu da je malo obnovimo...kada kosac pominje dojcino vrelo,kamen kao jaje,sam naslov nosi naziv babin zub,vrelo ga ima,samo pitanje koliko se vise sta moze raditi tamo i traziti,jer su jako blizu izgranjene kojekakve zgradice i jos uvek se rade,mislim da nikakve veze nema sa selo dojkinci...tj siguran sam.
Odgovori
Slazem se sa opsesijom mada ja koliko sam cuo kosaca on pominje dojkino vrelo , koje stvarno nema veze sa selo dojkincima i koje se nalazi ispod b zuba ili okolini nisam siguran
Odgovori
ja sam siguran,sad jos naci kamen ;D
Odgovori
Ma naso covek i taj kamen al nezna sta sa njim,,,,,,a nece da se dogovori,,i naravno nece ni da dobije podatak,,,da ga ,,,,,,, Wink
Odgovori
oces da probam sa covekom da vas spojim pa pregovaraj.
Odgovori
Smile
Odgovori
(23-11-2012, 10:39 PM)kosac link Piše:Pozdrav svima!!!!
Posto niko nije zeleo da pise javno vec putem privatnih poruka sada cu napisati sva mesta na Staroj Planini potez- Babin Zub , gde i sta se trazi i kako naci!!!
1. Pop cita knjigu. Znak se nalazi u potkapini koliko moze jedan covek da stane. Kada stanes na to mesto sa tvoje desne strane ima druga potkapina koja je mala i kisa ti mokri nos, toliko je uzana. Ispred tebe na jedan korak ostava.
2. Treba naci strazar kamen i na njemu pet stepenika na trecem stepeniku ostava i gore na vrh ima mesto gde je bio barjak u toj rupi ostava i malo dalje kada odatle pogledas videces put koji krivuda na samos uzbrdici skoro na sam kraj ima velika krivina na toj krivini ima kamen koga kola zakacinju ispod kazan pare.
3. Kamen kao zaba i na njega tri krsta. Od taj kamen ima mala livada na toj livadi ima sekira , bradva leva n kamenu ispod njega jedna ostava  tu ima put koji vodi za gradiste Zaskovacko...
4.....
Svaka cast KOSAC da je ovde vise ovakvih kao ti i da su svi raspolozeni za saradnju ,blago bi svima nama bilo. pozdav i hvala na korisnim informacijama
Odgovori
2.strazar kamen postoji i na suvoj planini potez jelovica
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)