Ocena Teme:
  • 3 Glasov(a) - 3.67 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tumacenje znakova
(24-02-2022, 12:09 PM)Mali hajducic Piše:
Ako neko moze da pomogne. Hvala unapred

Blago je zakopano u potoku lijevo ili desno od tog znaka. Ne znam kako si slikao u odnosu na kretanje sunca.

(22-02-2024, 12:39 AM)mikiyamaha88 Piše: Pozdrav prijatelju nasao sam X uokviren u kvadrat neznam kako sliku da ti posaljem da mi pojasnis malo

Blago je u 200m2 u tom podrucju. Potrazi jos neki znak...

(24-10-2017, 12:51 AM)Avanturista Piše: Zdravo svima,

ako moze neko da objasni znacenje ovih dva znaka. Nalaze se na isti kamen na daljini od 10cm
Hvala unapred

Ako mozete pazljivo ocisititi znak sa prve slike i markirati kredom. Drugi simbol znaci da je srebro u pitanju i ispod neceg je... tunel, procjep u stijeni, prolaz, mozda bi vise znao kad bi vidio cisto prvi znak...
Odgovori
(20-09-2023, 03:48 PM)Oki Piše: Dali mozda neko zna sta znaci cela strela u pecini u pravcu gde se zavrsava pecina

Sta znaci strela u pecini na dnu gde je zavrsetak pecine siljati deo okrenut ka kraju pecine

Cela strela koja ukazuje na kraj pećine može biti znak ili markacija koju su postavili istraživači pećina, speleolozi ili planinari kako bi pokazali pravac izlaza.
Odgovori
Zdravo zanima me sta bi ovo moglo biti? [img]blob:https://www.skrivenoblago.com/707ca9e2-7d21-4831-a9a3-233a42cba30f[/img] 
Uklesana puska nisani direktno u ovaj kamen na kome su ove tri rupe

[img]blob:https://www.skrivenoblago.com/8421c4a6-ad3b-4fbf-80e2-3bf769fb551a[/img]
Odgovori
Cao svima ja sam nov u ovome pa bi imao da da pitam da li ovo moze da se smatra nekim znakovima    

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Poštovanje druže , 
Svaka čast za objašnjenja ,evo uploadovao sam jednu sliku , pa ako može misljenje

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
imas 2 kruga na ovom kamenu levo koja izgledaju kao "cep"  ..vidi se sunce ... 
predji aparatom preko ta 2 kruga moguce da ima nesto unutra
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)