26-10-2012, 02:44 PM
Postala je praksa da se zaludjenici medju tragacima lazno predstavljaju i u kontaktima sa kolegama kazu ,,Ja sam onaj Plandzija koji se javlja na raznoraznim forumima'' . Moram da vas upozorim da ukoliko vam neko licem u lice kaze da je on ,,TAJ''Plandzija mozete slobodno da mu kazete da laze. Ja nemam niti sam imao ikakvog kontakta sa kolegama a da sam im rekao da sam ja taj plandzija sa foruma. Cak i moji prijatelji u razgovoru samnom cesto pominju tog Plandziju i kako bi bilo dobro kad bi stupili u kontakt s njim .
Drugo ,spekulacije oko mog identiteta. Ja nisam Bratislav-Braca Petrovic kako neki nagadjaju niti coveka uopste poznajem. Sa druge strane ja sam i mladji i lepsi od njega pa mi ne bi islo u prilog da mu ukradem identitet. Gospodine Petrovicu nadam se da se necete naljutiti zbog ove moje konstatacije ali ukoliko se budemo upoznali nacicemo kompetentnu, mladju zensku osobu da presudi o tome da li sam u pravu. Inace ,Bratislavu zelim puno uspeha u projektu koji je otpoceo(ili je vec zavrsio ).
Drugo ,spekulacije oko mog identiteta. Ja nisam Bratislav-Braca Petrovic kako neki nagadjaju niti coveka uopste poznajem. Sa druge strane ja sam i mladji i lepsi od njega pa mi ne bi islo u prilog da mu ukradem identitet. Gospodine Petrovicu nadam se da se necete naljutiti zbog ove moje konstatacije ali ukoliko se budemo upoznali nacicemo kompetentnu, mladju zensku osobu da presudi o tome da li sam u pravu. Inace ,Bratislavu zelim puno uspeha u projektu koji je otpoceo(ili je vec zavrsio ).