Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
(24-10-2012, 11:51 PM)metaldetektori.rs link Piše:Hvala ti na ponudi. Evo hocu da kupim od tvoje firme 5 Deusa, skupio sam lovu.
rezervisao sam ti 5 deusa po ceni od 1100 evra po komadu
placanje je solarno, znaci pare na sunce,
a licno cu da ti otkucam i racun kad dodjes da preuzmes aparate.
ja se vracam u srbiju brzo pa neces mnogo cekati da ih licno preuzmes,
a ako ti bas bude frka uvek mozes da ih dobijes postom i platis pouzecem...
Odgovori
(28-10-2012, 01:11 AM)metaldetektori.rs link Piše:I kod mene moze da se kupi na cekove - na tri meseca.

hahah da da , na tri meseca placanje , taman dok im isporucis detektor oni ga i isplate hahah

Odgovori
(28-10-2012, 12:57 AM)metaldetektori.rs link Piše:Ponovo si, po ko zna koji put, ispao smesan:
hahah smesan je svako onaj ko kod tebe teknetiks plati 200 ili 250 evra vise i ceka ga par meseci da mu ga isporucis
nego gde ono bese pise da si ovlasceni serviser za metal detektore hahaha

kad smo vec kod teknetiksa da najavim nove modele koji stizu polovinom januara...
to su dva nova modela eurotek i eurotek pro
cene ce biti od 200 do malo iznad 300 evra
i imace mogucnosti kupovine sa manjim okruglim i vecim elipsastim sondama

[Slika: novik.jpg]

Odgovori
NOVICO neznam ko je ovde lazov to je ocigledno slozices se
novcia otvara profil i posle nepunih 20 minuta od svih mogucih tema na ovom sajtu tvoj  prvi post prva poruka prvo ucesce na forumu i prvi komentari su ostavljeni ovde na ovom postu!!!!!
dali ti mislis da smo mi ovde toliki debili i ograniceni idioti ili furas onaj fazon ko ih beje njih sto su na forumima oni su debili posto sam tako nesto cuo vec dosta puta od takvih kao sto si ti ...
i ti ces tu nesto da tupis o zakonima postenju redu radu i ti zastupas nekoga pa ako ti nekoga zastupas i branis mogu da zamislim kakav je taj koga zastupas ..to jest ti zastupas samoga sebe samo sa duplim profilom jedna osoba dva naloga

ali nebrini nisi ti jedini koji ispira mozak i beje inteligenciju ovom narodu ima jos gorih od tebe sasvim je normalno da u srbiji lopovi ulizice manjaci i ostala gamad budu najglasniji i proklamuju postenje .....samo neznam dokle ce to ovaj narod moci jos da trpi ......nadam se ne dugo

DA JOS NESTO ajde kada se toliko razbacijes ovde zakonima nadji mi jednu pazi JEDNU firmu szr radnju preduzece koje radi 100% legalno bez ijednog krsenja propisa bez ijedne zamerke znaci da bude 100% ispravno htz ,fiskalno ,carinski i po svim ostalim propisima
ako vec pises o zakonima i spominjes trzisne i ostale inspekcije nadam se da znas bar deseti deo propisa zakona i svega sto prati jednu radnju nadji mi takvu radnju i smem da se kladim da ce inspekcija za pola sata naci krsenje propisa po nekom osnovu i lupice vosak na vrata .....
inace svi mi radimo po propisu i postujemo zakon ja isto sve po zakonu jer to nam je u genima urodjeno tako da radimo po zakonu postujemo propise inace u svetu a i sire smo poznati po tome .....
jedino ovaj BANEBEOGRAD nam kvari prosek i bruka nas pred evropom mi svi radimo na BELO jedino on tu nesto radi na crno nebi me cudilo da zbog njega i njemu slicnih uopste ne udjemo u evropu koja nas zeljno iscekuje ovako postene i zakonski potkovane ali avaj zaista moramo da eliminisemo sve BENEBEOGRAD i njemu slicne jer takvi kvare pokusaje masovne hipnoze i zaglupljivanja sirokih narodnih masa
Odgovori
ORBIT odlicno pitanje vidim da si dobio politicki odgovor
evo da ti ja odgovorim imas sve te mogucnosti da pre kupovine isprobas bilo koji detektor koji hoces da kupis  na poligonu u realnim uslovima
realni uslovi pritom mislim na testiranje aparata na predmete koji su u zemnji a ne testove u kancelariji i ostale vazdusne testove
ovakvi testovi sluze da uporedite mogucnosti raznih detektora i izaberete koji vam odgovara
a sve to banebeograd umogucava svojim kupcima
ja licno sam bacio brdo para na raznorazne aparate a sve verujuci reklami prodavcima i ostalim gadostima onda obicno bude puknes kintu izdjes sutradan na teren i ceskas se po glavi
zasto aparat nije ni priblizno takav kakvog su ti ga predstavili prodavci i ostali menadzeri raznoraznih firmi

a isto tako znam da i ti dajes mogucnost testiranja tvojih aparata pre kupovine sto je jedino merodavno fer i korektno jer kupac ujedno ima mogucnosti da sam vidi kako se koji aparat ponasa i da dobije savet od tragaca a ne od menadzera u cipelama i kravati koji u zivotu nije izasao na teren ili nedaj boze nesto nasao sa detektorom

dubina detekcije uopste NIJE relevantna i to je fora da kupite detektor ili prilikom testiranja ce vam reci da ako je predmet duze u zemnji ili ako je zemnja drugacijeg sastava ili ako vetar duva sa severa ili ili ili u cemu ima dosta istine na terenu ...ali za test aparata nema
EVO JEDAN test koji pruza iste uslove svim aparatima bez otstupanja ili promene strukture zemnjista velicine predmeta oksidacije i td...
stavite novcic  stavite obicnu ciglu preko novcica nastelujte aparat  kao kada trazite na terenu  uporedite mogucnosti i dubine raznih aparata nema tu nikakve filozofije i nista tu nije relevantno
cigla je cigla novcic je novcic isti su uslovi i i iste su sanse za detekciju date svim modelima
Odgovori
Nebi da se mesam u prepirke jedino mogu da kazem da je Bane posteno odgovorio na moja pitanja u vezi mog detektora i sondi za njega.Nije mu bilo u interesu da uzme pare po svaku cenu vec mi je ponovio  ranije dat savet.To obican trgovac neradi vec gleda da samo proda trazeno i da stavi pare u kasu.Sa njegove strane fer i posteno a za to sa moje strane moze da ima samo postovanje .Sto je veca zdrava konkurencija  to ce i cene ici dole a samim tim i aparati  ljudima  dostupniji.
Odgovori
(29-10-2012, 02:44 AM)banebeograd link Piše: [quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9539#msg9539 date=1351115466]
Hvala ti na ponudi. Evo hocu da kupim od tvoje firme 5 Deusa, skupio sam lovu.
rezervisao sam ti 5 deusa po ceni od 1100 evra po komadu
placanje je solarno, znaci pare na sunce,
a licno cu da ti otkucam i racun kad dodjes da preuzmes aparate.
ja se vracam u srbiju brzo pa neces mnogo cekati da ih licno preuzmes,
a ako ti bas bude frka uvek mozes da ih dobijes postom i platis pouzecem...
[/quote]

OK, obavesti me kad stignes u Srbiju. Posalji mi predracun i ja cu tui uplatiti odmah.
Pazi samo kad budes prelazio granicu da ti ne zaplene robu.
Odgovori
(29-10-2012, 02:55 AM)banebeograd link Piše: [quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9628#msg9628 date=1351378678]
Ponovo si, po ko zna koji put, ispao smesan:
hahah smesan je svako onaj ko kod tebe teknetiks plati 200 ili 250 evra vise i ceka ga par meseci da mu ga isporucis
nego gde ono bese pise da si ovlasceni serviser za metal detektore hahaha

kad smo vec kod teknetiksa da najavim nove modele koji stizu polovinom januara...
to su dva nova modela eurotek i eurotek pro
cene ce biti od 200 do malo iznad 300 evra
i imace mogucnosti kupovine sa manjim okruglim i vecim elipsastim sondama

[Slika: novik.jpg]
[/quote]

Kod mene se nista ne ceka, ja imam uvek na lageru vise aparata nego sto si ti ikada video u zivotu na jednom mestu.
Svrati jednom da vidis kako se radi posao.
Odgovori
(28-10-2012, 10:52 PM)metaldetektori.rs link Piše: [quote author=citytaxi link=topic=1326.msg9644#msg9644 date=1351451614]
Dali metal detektor bolje otkriva predmet koji je skorije zakopan ili onaj koji duze lezi u zemlji, posto ste pomenuli da ima razlike test poligon i teren. GDE DAJE BOLJE REZULTATE  ?

Po mom misljenju vecina predmeta koji su u zemlji duze vremena daju jaci signal i lakse se pronalaze.
Primecujem da su na stranim forumima misljenja o ovom podeljenja.

Voleo bih da cujem iskustva nasih forumasa.
[/quote]

Bolji i jaci signal daje predmet koji je duze u zemlji, jedan od razloga tome je i oksidacija predmeta koju ispusta kroz veliki broj godina. Svaki predmet bez obzira da li je on plemenit metal ili ne ima svoje oksidante koje ispusta a koji su nevidljivi za golo oko, sto znaci da i meta postaje veca, ili bar osetljivost na metu je jasnija.
Odgovori
to je to APIS sve si rako nemam sta da dodam niti da oduzmem bas me briga ko kako radi legalno ili ne jedini prodavac metal detektora koji je konkretno kratko i jasno odgovorio na moja pitanja je bane jedini prodavac koji je pristao da na terenu sam probam i izaberem detektor koji mi odgovara i jedini je prodavac kome nije na prvom mestu da ti proda bilo sta naprotiv tu je da objasni pokaze da savet sto je maxsimalno korektno jer suma koju kesiras za aparat nije nimalo naivna i naravno da svako ko imalo ima nesto u glavi hoce da proba kako radi to sto kupuje .....

ako neko misli da sam pristrasan neka bude da jesam ja samo kazem da iz mog iskustva da nije bilo baneta kod koga sam mogao da testiram aparat zasigurno bi se presao dosad bar dva puta i naseo na reklamu belosvetskih firmi bacio par hiljada eura kupio nov aparat  i opet bio nezadovoljan  sto se tice kupovine aparata bolje i korektnije uslove mi nije niko dosada ponudio mislim da je davno proslo vreme prodaje macke u dzaku i poverenja OBAVEZNO sve sto kupujem probam pre kupovine zbog sebe a i zbog prodavca i tu nema nista lose naprotiv

bane ume da provocira to stoji ali znam da nikada nikoga nije provocirao bez razloga i daleko od toga da je los covek to znam ostale me ne zanima neulazim u vase probleme

hvala na odgovoru CACAK tri meseca odlozeno na cekove slozices se da i nije neka pogodnost mozete vi i bolje od toga nesumnjam
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 4 Gost(a)