XXXXXXX ima tri zakopane ostave u kuci .....moram ja da dodjem do svrjiga prvo nikad nisam bio drugo tri ostave ....isplati se
sladjanko uvek nadjes neko opravdanje ja sam jasno i glasno citko napisao za to hapsenje
non stop ljudi pricate o hapsenju ja sam samo rekao da AKO JE NEKO PREKRSIO ZAKON treba da bude uhapsen jer ako sam kazes (jeste pa da me uhapse) znaci ti si nesto
zeznuo pa se plasis hapsenja ja se hapsenja neplasim jer sam cist i pred bogom i pred ljudima
ako si ti prekrsio zakon ja ili bilo ko ovde treba i mora da bude uhapsen ako ima za to osnova iza toga stojim i dalje
e sad da nebude da vas nisam razumeo vi mislite da ce vas policija uhapsiti ako vas vidi da maltite tim rasljama i detektorima ili kobejagi kad nadjete nesto pa ce vam oduzmu
hoce ako ste na zasticenom arheoloskom lokalitetu koristite minsko eksplozivna sretsva rusite i unistavate onda hoce BAS BEZVEZE A BEZ NISTA DA TE APSU samo sto imas tri kila dinamit
ako se ponasaa normalno mislim normalno ko normalan covek tragac ali za to moramo prvo da budemo normalne osobe da bi se normalno ponasali ako uopste razumete sta je ti nolmalno sta se sme sta nesme
mozes da pecas ali nesmes da bacas bombe dinamit i ubijas ribe strujom isto i ovaj hobi mozes da trazis tamo gde mozes i zna se kako kraj diskusije
znaci ako se ponasas pristojno onda nebrigaj ima policuja mnogo pametnija posla nego da juri nas gologuzane po planini nisu dotle dosli
SALADJANKO nezelis da budes javna licnost :
a sta mislis kad si se registrovao ovde napisao ove silne postove sta si nego javna licnost ovo je javni sajt svoju privatnost si izneo javno
hteo nehteo sad si javna licnost i razmisljajuci u tom pravcu u kom ti razmisljas IMA DA NAS SVE POAPSU LELELE mozda prate kvo pisujemo ovde lelele ja necu vise da pisujem nista
i sve mi se pricinjava da ovde ovija rabotu za milicajci ce ni poapsu kad vam ja kazujem ce vis ce vis .......novine ce pisuju