Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Gde li nam je Strsljen sada?
Hmmm, ovde ima svega i svih samo nema nam autora teme,
da i on malo pomogne da se ovo kolo sreće još više okreće ;D
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
kajem se stosam postavio temu.na kraju sam ja kriv za sve.brankov me napada da sam sa ovima,ajduk mi nudi prodaju a i misli da sam sa brankom.coky75 me plasi mestom,a timpolok je sudija.plandzija me zbunjuje da se to mesto zove drugacije a coky da je isto.dao sam dinar da udjem u kolo,sad ne mogu da izadjem.sta hoces timpolok od mene?sami ste sebi dovoljni.od sada cu paziti sta radim.veliki pozdrav za sve
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja se slatko nasmejah.
I pored toga što ne bih trebao, jer ovo da zapravo sve nije tužno bilo bi smešno.
Strsljen je dao "Screenshot"
odnosa na forumu udario je presek svega u kratkom postu.
A ja se slažem sa njim pa ću izvući ESENCIJU IZ NJEGOVIH REČI:
Ovde su:
1. kolege koje zastrašuju
2. kolege koje zbunjuju
3. kolege koje optužuju
4. kolege koje trguju
5. kolege koje smiruji ostale
Dakle hitno buđenje svesti ako mislimo da bilo šta nekada i nađemo jer dok god nam je strah da će neko naći nešto VEĆI od ŽELJE da se nešto nađe, neće tu biti ni sreće ni hleba.
Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
U celu pricu da se prikljucim i ja da odemo svi na tu babinu guzicu i da odradimo to evo ja vam nudim pomoc ako vam treba dobar rasljar javite se...
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Svidami se konstatacija kolege timpoloka mogu samo da dodam da prokletstvo srba je pohlepa samozivnost kao i licemerje tipa ja paja i samo ja .sve dok je tako poso ce zavrsavati svi sem srba a pohlepa je danas veca nego ikad i da pojedinima kolko god imaju ili nemaju malo traze i ono sto nikad nece naci jer braca stavljana braca ce da uzmu treba postovati neke kodekse i nacela ali toga odavno nema pa bi molio timpoloka da postavi neke stvari u temi ljube proroka jer su bila drustva i sa sto coveka a danas nemoze da nades ni tri kasvetna da ne misle na neku prevaru a i da mlade kolege batale komove i pocnu rad naterenu jer teren gugl karte nema veze sa faktickim stanjem na terenu a za par godina ima cemo dungle skoro na svim lokacijama veliki pozdrav ozbiljnim kolegama i tragacima terencima poz. Od AJDUKA
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Izvinjavam se goku tvoje razmisljanje mi se svida jer svaki vid pomoci ta ovu temu je veoma od pomoci jer je predeo fascinantan i veoma velikkao i pun optickih varki a toje fakticko stanje sa terena koje gugl etihard nemoze nikad da docara kao uzivo a to moze davam potvrdi i coky za razliku od nekih pojedinaca koji tvrde neke stvari kao na primer da to nije to mesto da svaki znak odraden da se sad drukcije zove i druge nebuloze stvarno stanje je sledece nekad je bilo ljudi dosta stoke koja je isla pasla brstila a zadnjih 40.godina sve malje ljudi a stoke nigde pasnjaci su postale dungle ljivade strnjista i td sve je tu samo su mesta neprepoznatljiva a znaci ispod mahovina paviti brsljena neka me stare kolege demantuju bilo bi mi drago da neko kaze da nije tako
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ma otkad je ajduk po hijararhiji veci od mene?on hobista a ja rekreativac?stvarno nema smisla..kako s zasluzuju cinovi ovde,molim timpoloka da objasni...a tebe ajduk sledeci put cekam u sumu ,ne branka,vec tebe....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Mozda si me i sreo aneznas dasam ja aj da nastavimo drugi pit odose mi ovce u ajducko valoge pozddrav od cici sas veliki brci
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ne, ne, na mali trem cu budem, a ti me nadji ako znas
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ma nesto se mislim,a sto mi ne bi otisli u korman,preko babicku,a? mecki na rupu,ili pre ce biti misu...