Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blago
?
Milane, vodenicar je nasao tacku ona se nalazi bas tamo gde je hram fudbala. Ekipa je dosla da obavi posao ali je naletela na veliki otpor titovog pionira

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Kod Svrlizani uvek prazan dzak cuti na grbinu.E a kad se desi da unjega uleti nesto  usput,  a za meljanje  je  ja bi  dao  da se smelje al samo  kod lepu vodenicarku.    Sas vodenicara  i zavetni kovceg se vi zanimajte.To je za Svrlizani, seljaci mlogo golema komplikacija.
(03-07-2014, 10:48 AM)dikilikontakti link Piše:Milane, vodenicar je nasao tacku ona se nalazi bas tamo gde je hram fudbala. Ekipa je dosla da obavi posao ali je naletela na veliki otpor titovog pionira

Hahahhahah,..... ova ti je dobra rodjo! More ostalo je još mnogo tih pionirčića, a i imaju dobre naslednike. Kqko god ga okreneš , nadljasmo ki bos po trnje.
(03-07-2014, 01:25 PM)APIS link Piše:Kod Svrlizani uvek prazan dzak cuti na grbinu.E a kad se desi da unjega uleti nesto  usput,  a za meljanje  je  ja bi  dao  da se smelje al samo  kod lepu vodenicarku.    Sas vodenicara  i zavetni kovceg se vi zanimajte.To je za Svrlizani, seljaci mlogo golema komplikacija.

More, rodjo sve mi se čini da su ti sandučići završili u neki Svrljiški džak, pa se sada samo smejuljite i terate šegu sa vodeničarkom i POP martinovom svastikom. Neka, neka dok ne naiđete na nekog Titovog pionira, pitaću Vas onda dal Vam je džak na grbinu prazan ili ne?
Pionir  ako je pametan neka obrne grbinu i gleda na drugu stranu.E a ako  pridje pionirka ondak ce prostremo dzak poda njuma da se mlada ne preladi.. Pionir al odalek moze samo da broji uzdisaji i da stopuje vreme..
ma nema ga vodenicar,
na koju li stranu melje brasno :o ;D ;D
Ili krpi džakove za "brašno", ili klepa vodenično kamenje ako se izjelo Wink
Poceli ste da smarate.. Ja vam nudim jedan flajer zlata vredan, a vi vrtite gluposti. Zadesio me inace veliki peh pre par dana, racunar je prestao da se okrece, umreo je, slava mu, koristim fon sad. Srecom disk sa bitnim fajlovima je ziv. Nadam se da hakeri sa foruma, masoni ili anunakiji nisu odgovorni za pokysaj sabotaze moje potrage za blagom..  Ipak moracu ,bar nedelju ili vise pauzu od potrage da napravim.. ,ako ima nekih ponuda.. Javljajte na pp.. Pozdrav
(06-07-2014, 10:55 PM)vodenicar link Piše:Poceli ste da smarate.. Ja vam nudim jedan flajer zlata vredan, a vi vrtite gluposti. Zadesio me inace veliki peh pre par dana, racunar je prestao da se okrece, umreo je, slava mu, koristim fon sad. Srecom disk sa bitnim fajlovima je ziv. Nadam se da hakeri sa foruma, masoni ili anunakiji nisu odgovorni za pokysaj sabotaze moje potrage za blagom..  Ipak moracu ,bar nedelju ili vise pauzu od potrage da napravim.. ,ako ima nekih ponuda.. Javljajte na pp.. Pozdrav

Ama rođo, da smo znali da ti računar umreo, ne bi se mi toliko zabrinuli za tebe. Ovaj tvoj avatar , što mami zlato, izgleda primamio malo više u tvoj računar pa je zato umreo, pazi sad na fon da mu se ne desi isto rođooooo, da ne kukaš sutra opet "slava mom fonu!  Zahebani ti primamljivači izgleda  :o
Nego mani ti ove neozbiljne, eto ja sam zainteresovan za saradnju. Reci šta mi treba osim džaka, džak ću da pozajmim od ovog Svrljižanina, najmanji problem. Šta dalje rođo ?
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 14 Gost(a)