24-03-2014, 10:44 PM
rimjaninu haduqki klladanec go znam mestoto ima put do nju dalje nema mora istim putem nazad mesto vllain grob
PRAVI HAJDUCKI KLADANAC
|
24-03-2014, 10:44 PM
rimjaninu haduqki klladanec go znam mestoto ima put do nju dalje nema mora istim putem nazad mesto vllain grob
25-03-2014, 10:13 AM
zdravo kumanova.taj sto pricas,verovatno ga ima ali u makedoniji.ovde se radi o juznoj srbiji...pozdrav
26-03-2014, 09:42 PM
ima puno tih hajduckih kladanaca...ali ko je onaj pravi?kod koga ima ono sto mi trazimo?
27-03-2014, 12:25 AM
Sve se nesto bojim kolega "Rimljanin" da ces na kraju ostati bez icega jer ces proci kao magarac u onoj prici gde se dvoumio izmedju dva plasta sena ...koji ce da nacne da jede..i dok se on tako razmisljao i premisljao , dosao gazda i odneo oba ! U tvom dvoristu postaje sve veca guzva a ti od drveta nevidis sumu. SAMO GLASNO RAZMISLJAM...NISTA VISE 8) POZDRAV
27-03-2014, 02:06 PM
mislim da nije tako kolega Grota.moje dvoriste je malo nezgodno,jer je moje i ja ga najbolje poznajem.samo polako sve ce doci na svoje,malo po malo...i u skorije vreme bice plast sena,ne sme magarac da ostane gladan.ne znam sta to ne vidim toliko,a potrebna je i malo bolja saradnja .znas onu...nemoj da brigas,brigas zivot se stara...dace bog
29-03-2014, 08:41 PM
zdravo ja nisam redovan član...
pre svega pozdrav za kolege.. Malo me zaintrigirala priča o hajdučkom kladencu.. Navodono jedan gospodin tvrdi da zna neki od hajduckih kladenaca,,od kladenca na nekih 300 met navise ima pecina iznad precice ..(jako skriveno mesto) na sam ulaz u pecinu gledajuci pravo unutra na nekom ravnom delu ima ruka sa ispruzenim prstom prema jednom malom otvoru.. ima li to veze sa hajduckim kledencom,,?
11-04-2014, 11:38 AM
Spaidermen verovatno ima ako imaš baš taj zapis.Ima dosta priča o hajdučkim kladancima.Ako je tačno to što taj gospodin tvrdi nije na odmet proveriti,nikad se ne zna.
|
|
|