Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anunaki
#11
hahaha svasta...
Odgovori
#12
Bas,svasta.Ovde na ovom sajtu,jos samo vracare da se pojave i da dobiju svoj "termin" i da pocnu da kace svoje postove. Pa da pocnemo da pisemo o krilcima slepog misa,koja imaju misticna svojstva i kako ce te iste vracare da nas "bace" u sledecu dimenziju....kod Anunakija,verovatno? Aman,ljudi,pa gde je ljudskoj gluposti kraj...ima li ga? Cak su naucnici i svemir ogranicili,nasli su mu granicu,ali ljudska glupost i naivnost je bezgranicna...a,potreba za mastanjem i izmisljanjem onoga sto je nedokazivo je tek ono pravo. Pa zar neko nerece vec ovde na sajtu...konan,cini mi se,"Sto puta ponovljena laz,postaje istina"?  Znaci,ako ja zapocnem post,kao vracara,recimo,pricu o krilcima slepog misa,i stotinu puta je ponovim,da li to znaci da cete Vi da poverujete u to? Blago nama sa Anunakijem....ja mislim da je Srbija nasla resenje za sve svoje probleme,sve cemo da resimo i postacemo velesila,kakvi Amerikanci i Rusi..............Srbi+Anunaki=osvajaju ne svet,vec ceo univerzum.....minimum!
Odgovori
#13
Pehina,

hvala sto se povlacis... i od sada mi salji licno PP poruke, da ne blatis i ne kvaris postove... tamo cu ti odgovarati na sve sto te zanima... Smile

Annunaki
Odgovori
#14
Da,povlacim se.......da necitam vise gluposti. Izvinjavam se svima,poznatim i nepoznatima,ako je koga dotaklo,ovo sto sam napisao,ali ljudi,ili anunakiji,jel vise se nezna ko je ko ovde medju nama Smile ovo je stvarno previse za zdrav razum.  Samo Vi postujte i uzivajte,necu vise da Vam smetam...jer oni su medju nama  Smile Smile Smile Eto,ostavljam Vas i Vase marsovce,pa u marsovacko kolo svi,da zaigramo sve do zore...Zbogom
Odgovori
#15
Pozdrav
Ja obecam sebi da necu da se mesam ali , kao i uvek , pogazim obecanje .Pehina rodjace , pa sta se moze dokazati ? jos od vremena kada je njutnu pala jabuka na glavu sve je poslo tokom koji mi obicni smrtnici ne mozemo ispratiti. Jedno je bitno i to moramo shvatiti . POSTOVE ZA KOJE POJEDINI SMATRAJU DA SU NEOZBILJNI , NE MORAJU CITATI ILI KOMENTARISATI . U najmanju ruku treba da se pokusa nekim kontraargumentima . Ovo je zanimljiva tema i ne vraca nikoga nigde . Ti ces kao i ja sutra opet zametnuti svoj teret na ledja pa udri dok se moze. Ovo su novi vidici , novi uglovi gledanja . Kome smetaju ne mora ih citati . Prosto je . Naravno  stariji clanovi moraju imati vise razumevanja i tolerancije . Nekako mi sve zvuci i vuce na onu komunisticku ne sve diraj osim nas i onog sto mi odredimo . Ima toliko stvari koje nisu objasnjene , ima toliko toga sto se zataskava i da postoji velika svetska zavera . Prosiri vidike i otvori oci , naostri um , oslobodi duh i raspali po svemu sto je DOGMA . Makar to bilo i ono sto si mislio da znas za sigurno . Ko ti kaze da to sto ti mislis da znas MORA biti istinito .
Odgovori
#16
Ma samo "vozite",prijatelji,sve je to ok. Malo "razmrdavanja" nije na odmet!? Samo Vi nastavite,nista protiv nemam,a to sam drugu marsovcu objasnio na pp...nista nema sporno.  Sve najbolje Vam zelim u daljem radu...jel se tako kaze?  Smile
Odgovori
#17
Postovani g.Admin,

hvala Vam na ovom sjajnom tekstu za koji vidim da nije shvacen na pravi nacin.

Hteo bih da dodam par stvari zasto je ovaj tekst bitan za Srbe a precizinije za tragace i neke zagonetke koje ih muce.

Bog Enki je takodje poznat u Sumeru kao Dagon.Kulturi Sumera predhodi nasa kultura Lepenskog vira i Vince ciji je Bog bio Dagon(Crni Zmaj iz Dunava).Znaci Dagon je najstariji Bog Srba i to pre Sumera,a detalje o tome mozete naci kod nasih profesora Relje Novakovica i Veselina Cajkanovica.

Srbi su obozavali Boga Dagona koga su Sloveni zvali Dabog,Dajbog(Bog koji daje) a prost narod Hromi Daba.

To vreme karakterise otvaranje rudnika i topionica zlata a za potrebe Bogova.Takodje podzemne strukture i depoi kao ostave treba sagledati i kroz tu prizmu.Sada je vec jasno i naucno potvrdjeno da je metalurgija nastala u Srbiji i to precizno u Istocnoj Srbiji i Juznoj Srbiji.Znaci prvi mitski kovac Tubal Cain koji je bio vest u izradi predmeta od zlata i bakra kako kaze Biblija morao bi biti smesten na nase podrucije.

Da li je nekom prihvatljiva cinjenica da je zlato u izmenjenom obliku bilo hrana Bogova?Da li je njihov zivotni vek bio posledica te specificne ishrane?......Na sta su hteli da odgovore srednjevekovni Alhemicari?

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
#18
Pa BOGOVI su jeli zlato.....

Anunaki
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »


Skoči na Forum:


Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)