Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ĆUP
A KOJI JE TO DETEKTOR U PITANJU AKO SME DA SE ZNA?
Odgovori
(06-09-2013, 12:25 AM)Mladenovic link Piše: Ja imam jedan od najavremenijih detekrora,radim na pola pola,plus vasi troskovi mog dolaska,i boravka.
A ako ne nađeš jel može samo pola rebarca da se prebiju druga polovina da ostane za nekog drugog-sledećeg.
Odgovori
[Slika: k4cdcm.jpg]
Odgovori
pozdrav momci,citam forum pa nadjoh ovu zanimljivu temu,
no da neduzim,svasta sam cuo citao o prokleto blagu itd...meni to ipak deluje ko ga nadje njegovo...
bas da nebude neki pljackas grobnice..ok slazem se da mozda ima i istine.ali ako nadjem cuo u sumi njivi...pa mozda je bas mene cekao da ga nadjem..bar ja tako razmisljam...
Odgovori
mozda i ima neke logike... :-\
Odgovori
pa..ja mislim da ako mi sudjeno da nadjem..moje je...i da tu nema neke..famozne prokletije...
slazem se da postoje razna verovanja predanja price itd, i da mozda...mozda nesto i postoji.mozda je nesto i ukleto,ali..ako mi je vec dato da nadjem....onda nije Smile
Odgovori
KOLEGA MLADENOVICU XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Odgovori
(17-09-2013, 10:12 PM)mile link Piše: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
IMATE OPCIJU ZA SLANJE PRIVATNIH PITANJA I PORUKA , PA TAKO I POSTUPAJTE.
Odgovori
nesto mi nikako nije jasno,dosta njih zna gde je smukova pecina ,ali sve nesto te smuk te ono te ovo,pa u danasnje vreme svakakvom tehnologijom moze da se udje i savlada ili ti prevari taj smuk ili kakve god zamke koje su dosad verovatno istrulile,zastitna oprema i sibaj..svi kao nesto izbegavaju,neki bili ono ovo, ja bi bre ako treba pola brda izbusio al bi uso..
to mi sve nije jasno..e znam tu i tu je,al nikako nesto da se desi...ok ima i nekih koji nadju po neki stek ostavu zapis itd..ali sto ovo sto je tu,i zna se kao gde je ne odrade..pa  tu je ostavljeno ko ga nadje njegovo...pa da je od nenam kakvog celika zamka bi do sad istrulela,o drvetu i da nepricam,verujem da i taj smuk do sad zaribo ko zna kolko puta..malo mi sve to nije jasno..nerazumem cemu snebdivanje...oprema dobra za zastitu i resis prolem zatrovanog zlata,dao bog danas postoje kamere na daljinski svuda mogu da udju i smime svasta nesto...neznam mozda lupam gluposti ali ja to tako vidim..psiha je nesto drugo..mada i to nerazumem...
Odgovori
Bokilicu, potpuno se slažem sa tobom...
Himovicu molim te steši taj kamen macolom sa leve i desne strane po 30cm i ako ti padne na noge znači da ima nešto tu u blizini na 8 koraka severoistočno  8)
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 14 Gost(a)