Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STOPALO NA KAMENU
Kad staneš na kamen na kojem je stopalo tj. kad zgaziš na stopalo  izvor je  ne više od 1 metar ispred tebe. Šoder je verovatno rasut jer je izvor prošle godine malo obnavljan. Inače ovde ništa nije radjeno jer ovde slabo ko poznaje ovaj sport a i suviše je zabačeno bolje reći teška vukojebina. Sasvim slučajno sam došao do ovog znaka. Odmah iznad izvora počinje brdo. Tu iznad izvora bio je kamen meni vrlo interesantan ali mogao je da se pomera,postaviću sliku kasnije. Šta znači LEVO STOPALO? 
Odgovori
Ako hoces malo siri odgovor potrebno je da postavis neku sliku sa malo sirim pogledom i na sam izvor (neces time zasigurno otkriti i lokaciju) jer na osnovu ove nebih da previse objasnjavam jer i sam kazes da kada se levom nogom stane u ovo levo stopalo...sto me tera na razmisljanje da nisi ti bas tako "neupucen" u samo znacenje. 8) Nisam bas 100% siguran da je ovo stopalo ali kad bi se videla malo sira slika mozda bi se moglo jos nesto zapaziti.
Odgovori
Daleko od toga da sam 100% neupućen u ovaj sport ali moje znamje ide na 95% teorije i 5% prakse(od kad me je MD prevario na mineralizaciju i kad sam ga zamotao o prvo drvo,jbg. 1,20m u bez malo golom kamenu) Inače sliku izvora nemam bila je jedna loša,ako budem išao skoro tamo slikaću. Inače ono malo ljudi što živi tamo ovo mesto zovu M.....o stopalo. Da razjasnim nije ni Markvo ni Martinovo. Rešenja koja ja imam za stopalo tiču se ako imaju prsti na stopalu ili broj do stopala.
Odgovori
Ovaj kamen je bio nad izvorom neznam dali ima neke veze sa ovim ali meni je bio interesantan. Da napomenem da je mogao da se pomera i da je bio neobično lak.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Takodje kad sam bolje zagledao otisak stopala primetio sam sledeće na sredini istog.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Nešto što barem meni liči na krstić
Odgovori
Pregledaj ti to malo sa nekim jacim detektorom. Ostalo moze da bude istorija Big Grin ;D 8)
Odgovori
Pogledaćemo mada se i ne žurim toliko,za ovo mesto u onoj drugoj temi ovde na forumu je mnogo žešća akcija.
Odgovori
Postovani g.Grotagold,

stopalo ukazuje na pravac gde je okrenuto kao sto je i vecina potvrdila.U nekim slucajevima moze da ukazuje i da to mesto "trazi" ljudsku zrtvu.

Neki od grobova su samo maska za ostavu,jel se i ranije racunala na to da su grobovi sveta mesta i da ih netreba dirati i islo se i na sujeverje kod naroda.

Interesuje me ona fotografija sa pocetka diskusije koja pokazuje neku malu piramidialnu strukturu ispod zemlje.Da li mozete reci gde se nalazi?

Inace opis terena sa mnogo znakova kako ste naveli ukazuje da tu ima vise ostava ali to treba staviti na papir pa razmisliti malo bolje.

S postovanjem,

Vudi Alen
Odgovori
G. Vudi Alen . Ja bih bio oprezan sa tumacenjem da stopalo oznacava ponekad i "ljudsku zrtvu". šta to znači ponekad i koji su to slucajevi ?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)