Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRICA O CUPU
Nikad cuo za to... :-[
Odgovori
Ja sta sam shavatio kod nas narod ama svako zna neko blago zakopano.......posle kada se sve to proveri onda ispadne mucak....celo leto sam bacio jureci po takve price i na kraj ko god me zove za tako nesto ja mu dam broj od dr.mr cika/tete psihe pa neka tamo pokusa da nadje odg na svoje resenje dali ce da pomogne ne znam ali bar je meni onda lakse Smile e sada za tu pricu za plocu podigni je i vidi sta je ispod i jos ako bude neki predmet slobodno kopaj i pod taj predmet jer ponekad su duplo osigurali to i ostavili pod takav predmet ....bar je moje iskustvo takvo bilo....pozdrav
Odgovori
moze da bude i tako Aco...imas li nesto?
Odgovori
Ima ako si nasao neki znak,,a ovako sta da ti racam  Big Grin
Odgovori
ja sam nasao neki znak malopre setam ti ja tako od slavije pa navise kad na sred trotoara neki znak belom farbom onako lepooo nacrtan

i naravski profesionalna deformacija ja tu odma mapa plan deset koraka sever jug sta je znak sta predstavlja di je blago zakopano ...
kad prolazi jedan moj drug slucajno tuda vidi mene blejim u onaj ZNAK pita covek sta radis .....
ma reko vidi bre ovo neki znaci ovde mozda su turci nesto zakopli ispod pa efendija to obelezio ...sto je lako moguce gledate sulejmana velicanstvenog ima beograd i sve jel tako

ma jok bre kaze mi ovaj drug nije to znak nema tu zlato
pa sta je onda ako nije znak i ako nije ispod zlato sta moz da bidne
ma kaze on to su ovi gej populacija uzme farbu i tako sara po asfaltu pisu imena crtaju gluposti i td to im neka fora

reko u jbtttttt bez da begam mante se znaci kaki znaci moz covek iz cista mira da onooooo
i lepo kaze nas narod PAMET U GLAVU DUPE UZA ZID

e sad sto sam vam ovo ispricao .....moze nekome da koristi u svakom slucaju ne skodi pamet u glavu ako nema zid u blizini onda zadnjica uz drvo cuvajte se ima gi razni
Odgovori
gopodo nismo dolsi ovde da se vredjamo  jer ja sam dosao da pitam ovde jer sam novi u ovom sportu,da ploca postoji kopao sam i nasao ispod drugu plocu na njoj su bile neke linije na 30 ak cm dubine nastavio sam ispod nasao sam i trecu sasvim iste velicine i na njoj su bile neke linije nastavio sam dole jos 50 60 cm ali nije bilo nicega vise .. pozdrav..
Odgovori
hahahhaaaa...nemojte ljudi sve licno da shvatate, ja poruke bode tajsona vidim kao relaksaciju ili neki neoporezovani epp...covek je vedrog karaktera i bogatog duha, on nikada ne promasuje temu...samo se treba zapitati ''sta je pisac time hteo da kaze...?''
Odgovori
...E OVO SE ZOVE ĆUP  ;D

[Slika: 2rpcqr7.jpg]
Odgovori
Mogu ceo u njega da uronim  Big Grin.
Odgovori
EEE to je tegla po mojoj meri za zimnicu  Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)