ovo je orginalni snifer xr 71 a sa spajanjem signala i 100k na noise prodavan je pod oznakom xr 7 ono delta delta snifer nema veze sa ovim detektorom ovo je bar pedest posto stabilniji i bolji detektor od delte ili delta snifer ili kako ga ko zove !
U knjizi nekog nemackog autora je obradjen pod dazivom DBP 2010 a po testovima bi trebalo da je dosta dobar mislim da bi trebalo da je dosta bolji od delte pulse koja je obradjena na turskom forumu i geotecu. Mene zanima da li ima neko odradjen pcb za njega sa elementima?
Koliko sam ja video ovo meni lici na Ebinger UPEX s kojim sam nekad radio . Upex zaista nema nikakvih problema da registruje vece predmete (20x20cm i vece ) na dubini od preko dva metra . Sporet smederevac je registrovao na preko 6 metara a kazu da su u Nemackoj nalazili saveznicke avione koji su padali u nekim mocvarama i na dubinama od 10 do 15 m . To je bio posao . Kostur pilota sa plocicom su prodavali za 10do 50 hiljada dolara zavisno od procene koliko je porodica mogla da plati. Bizarno ali sasvim bezazleno u odnosu na trgovinu organima na Kosovu i u Albaniji.
(13-09-2012, 11:53 AM)roman25 link Piše:U knjizi nekog nemackog autora je obradjen pod dazivom DBP 2010 a po testovima bi trebalo da je dosta dobar mislim da bi trebalo da je dosta bolji od delte pulse koja je obradjena na turskom forumu i geotecu. Mene zanima da li ima neko odradjen pcb za njega sa elementima?
Pozdrav Roman.Ja imam tu knjigu i kompletan prevod sa opisom izrade i dijagramima i jos dosta toga.Tu knjigu sam uz pomoc prijatelja vec na ranijim nekim forumima postavio.Taj detektor sam licno pravio i uporedio sa originalnim i zaista radi odlicno.Nazalost ispravno me kritikujes u vezi postavljanja fotki na ovom forumu.To mi je slaba strana i nemogu nista postaviti.Mogu samo uopsteno diskutovati i nista vise
Zdravo svima ja imam tu knjigu ali nemam prevod tu knjigu imam je i nadisku potrebno mije prevod. Ako neko poseduje prevod mogu da mi ga šalju na email gospodinzvonko@yahoo.com a može i za novčanu nadoknadu. Zapoceo sam taj detektor ali nisam ga završio problek je to podešavanje