Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GSSI - GPR profesinalna stvar
Ovo je renomirana firma i proizvodi GPR radare (vise namenjeni gradjevinarstvu i ispitivanju zemljista,pukotine,anomalije itd), a da li moze ovo da posluzi za posao kojim se mi bavimo prosudite sami.
Imate vise video klipova na ovoj stranici-
Pozz Grrom

http://www.youtube.com/user/gprbygssi?fe...sults_main
Odgovori
Imam drugara iz Kacareva koji ima ovo cudo,,da nalazi kablove u zidu  tj. da vidi ako se kabal prekine izgori i sl..za ovo sto nama treba neide ......moze ako je pesak u pitanju ili zid pecine pa da trazite skrivenu supljinu da nije dublja od 20cm...ovo je ono sto smo mi zakljucili sad i tu ima modela raznih..mozda ima i boljih verovatno.
Odgovori
nisi gledao uopste video zato tako i kazes da je za kablove u zidu. Pogledaj video pa ces videti da je najmanje za kablove.
Pozzz Grrom
Odgovori
moze grrom moze ovo da se koristi kako da ne kupi ti to slobodno
ja sam gledao video sve jasno nedvosmisleno ljudi naparavili ove stvarcice za industrisku primenu

e sad jbg ovo je srbija igraju delije i nebi mi bili to sto jesmo da neokrenemo nesto onako kako nama odgovara
Odgovori
Dooobro..Ja napisao sta sam video,,,probaj nadji ima ljudi koji to poseduju..iznesi na teren i videces...sta pokaze a sta ne...I opet da naglasim ima raznih modela...ali sigurno da ni jedan neide na neku veliku dubinu..od ovih malih...a imas i onih nesto poput MALA uredjaj ali to je vec druga prica.
Odgovori
acabeograd nista lose nisam mislio o tome sto si ti napisao to je sve ok  ja sam gradjevinac majstor ...ma koji bre majstor majstorcina nema razloga da budem skroman video sam na delu kako rade ovi i slicni uredjaji
to sto si ti video je ok imas jos pregrst takvih spravica koje se koriste u industriji gradjevinarstvu ali bas za nas hobi ovakve stvarcice se neuklapaju ni sa cenom ni sa primenom
ima u mikro princu beograd prodavnica elektronike metal detektori industriski mali rucni svakojaki
Odgovori
Nisam te brale ni shvatio za lose  Big Grin nego hocu da coveku pomognem da se ne zanosi sa necim sto nije za ovo,I.kako ces na kolenima ceo dan da baulja,,ako ugradi teleskop nevidi ekran,,,drugo ako nije ravno baca zrak ukoso itd...moj stav

http://www.youtube.com/watch?v=UkNcTKoAm...re=related
Odgovori
aco, ako budes procitao sta sam napisao postavljajuci temu, videces da ja ne planiram da kupim tako nesto, vec sam postavio sa pitanjem da li mozda moze da posluzi ovime cime se mi bavimo.
Odgovori
moze
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)