31-08-2012, 09:24 PM
Jel zna neko nesto konkretno o nemackom na blagojevom kamen ,,cjem da je tolko duboko da nemoze da mu se pridje,,a sad su otvorili neki tunel pun zelene vode od neke oksidacije.
BLAGOJEV KAMEN
|
31-08-2012, 09:24 PM
Jel zna neko nesto konkretno o nemackom na blagojevom kamen ,,cjem da je tolko duboko da nemoze da mu se pridje,,a sad su otvorili neki tunel pun zelene vode od neke oksidacije.
01-09-2012, 09:21 PM
aco ima takvih jama puno koje su pune sa vodom tako da je nemoguce tragati ipak je taj teren komlikovan
02-09-2012, 04:27 AM
o.k. imam neku informaciju,da i nije duboko ostavljeno,,ali tamo gde se trazi su ostavili lazne sanduke i zatrpali..svejedno dok malo zahladni planiramo da odemo..pa sam mislio da neko nesto blize zna....a da i nije u pitanju nemacko..nego su 1941 sakrili od nemaca ono sto je prebacivano iz majdanpeka....hvala u svakom slucaju.
03-09-2012, 02:46 AM
Tamo su Francuzi zatrpali vagone ali veoma je tesko to naci, to se dugo godina trazi.
03-09-2012, 01:55 PM
Znam da nece ici ni lako ni brzo,jedino sto je izvesno,da je tamo i da nije izvadjeno......bar se tako prica,,,a cujem i da je imao svedok koji je tad bio dete i gledao sve to..
04-09-2012, 10:15 PM
ok ako zarteba neka pomoc u vezi Blagojevog kamena tu sam da pomognem pa makar i oko tih prica
14-11-2012, 07:49 PM
Tu ima rudnik gde su za vreme Milosevica kopali zlato,posto je i samo mesto poznato po tome.Inace reke koje tu prolaze ,(Todorva po gotovu) su navodno bogate zlatom pa ko ima volju nek izvoli.Izvesni Perica iz Debelog Luga tu rekreativno ispira zlato.A za te zakopane tovare zlate znaju i mala deca,al ajd sad dali je istina ili ne.Navodno su francuzi digli brdo u vazduh bezeci ili povlaceci se .Secam se da je jednom davno bila emisija koju je vodio Dejan Radulovic( El Dorado ili tako nesto) i da je u toj emisiji neki starac davao intervju kako on tacno zna gde se to nalazi ali nece da kaze ;D .Dodjite pa se makar prosetajte divnim sumama i predelima koji se nalaze u ovom delu Srbije i obavezno kupite na daleko poznati Vlaski sir .Pozdrav svima.
09-01-2013, 03:46 PM
Andrej, nemoj da te cuje Perica cetnik za ovo, zapalice ti kucu...xaxaxxaaaa
Dobro da nisi spomenuo i Jugu.........
09-01-2013, 04:33 PM
Matrix to nije nikakva tajna,to se zna na daleko da on ispira zlato u tom podrucju i ja sam sam cuo od ljudi a ima ga i na internetu,znaci da nisam nikakvu tajnu izneo.Drugo nemam kucu nema sta da mi zapali .Pozdrav.
09-01-2013, 04:56 PM
Andrej, pa ne zivis pod satorom valjda
Ma salio sam se...ali ako imas stan...moraces da vratis sator |
|
|