Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OKM eXp 5000 Pro
Pozdrav Grmanicuse.Dali bi hteo ukratko ili jos bolje detaljno ,da meni i ovde clanovima foruma,objasnis postupak trazenja sa Bionicom i sta je po tvome potrebno od znanja i opreme za rad sa istim.Zahvalan unapred.
Odgovori
Pozdrav za Dr. Jare

Pogledaj sajt od OKM i konkretno za ovaj Bionic01 , tako je napisao proizvodjac , tek ako negde i procitas da  ameri preko nasinog satelita imaju sve podatke na zemlji o rudnim bogatstvima i drugim sirovinama onda bi to tek bio sok iznenadjenja imajuci u vidu ako radis sa leskov prut , ili neki drugi iz prirode , pa i razlika je u godinama za vise od 2 milenijuma , onda se normalno i ne razumemo tako da nije potreban nikakav komentar , Germanicus
Odgovori
Gledao sam OKM sajt, jedino sto mi je skrenulo paznju je njihov Black Hawk,  ostalo su gluposti... raslje iz prirode (ne secam se koje je drvo bilo) i visak... probao sam kao klinac (4 ili 5 razred OŠ) i tada sam utvrdio da od toga nema nista... ja prijatelju ne verujem u te stvari (to su za mene gluposti) mislim i na Bionic i druge lokatore dugog dometa (LRL)... kad imam visak vremena ja se malo zezam na tu temu i to je to.
Pozzz
Odgovori
Pa ti si Dj jare bas rano krenuo sa ispitivanjem svoje bioenergije Big Grin Znaci sa svojih 12 godina si ustanovio da su to gluposti.Bravo.Vidis neki to ni nadas ne shvataju ali zato ima i onih koji kazu da smo zaostali 2000 godina u odnosu na Amere 8)...a sta reci za Nemce..pa oni su tek cudo..KAD NEMAC NAPRAVI TEHNIKU SVAKA MU JE KO MERCEDES..UBODE MALO KUCNO CUPCE SA 650m i to kroz armirani beton na dubinu 1.3m.Jos kad bi svi mi bili bogati pa da kupujemo mercedes lasere ima da nas Bog pogleda...doduse hteli smo mi da gledamo Boga preko Jevrejskog satelita al nesto tu ispalo kako nije trebalo pa...al aj sad nebitno.
Nego pitam se kad bi ova nasa drzava imala malo vise mudrosti pa da narodu pusti na volju i samoudruzivanje i da bude totalna liberalizacija svega (nemisim na klasican kriminal) vec da ove mucenike kojima je pretenzija da nabavljaju i prodaju detektore to bude u potpunosti omoguceno da uvezu sta im je volja i da nemaju prepreke po tom pitanju a da kupci istih mogu da ga nose i koriste kao mobilne telefone i da se do mile volje setaju po ovoj nasoj zemlji (osim naravno ne tamo gde je nesto od velikog znacaja za nasu zajednicu) i da nemaju straha da ce neko da ih gnjavi i privodi i trazi sve moguce i nemoguce u cilju otimanja istih i svega sto imaju pa do onih koji su samograditelji MD_a..da naprave svoje istrazivacke i proizvodne centre i firme gde bi se udruzena domaca pamet potrudila da stranci dolaze kod nas u shoping a ne da vecno mi idemo ko zadnji bednici kod njih. Imamo mi sasvim dovoljno inteligencije i pameti za sve to i za mnogo vise. Da ne pricam za slobodu i pravo na privatno posedovanje kao sto je to na "trulom" zapadu gde jos uvek vazi pravilo ko sta nadje to je njegovo a ne ti zavrsis sve a drzava dodje i uzme ti to sve i jos te terorise da slucajno nije nesto sakriveno pa te jos duuugo prate i dave. Zasto kod nas nebi postojala berza sa plemenitim metalima i da drzava omoguci prodaju i kupovinu istog od svakog ko nesto nadje i iskopa po vazecim cenama kao sto je to svuda u svetu a ne da cveta crni biznis i razni mesetari gde je nalazac zapravo najveci gubitnik.OD TOGA BI DRZAVA IMALA I TE KAKVE KORISTI I OGROMNE ZLATNE REZERVE PA BI MOGLA DA BUDE NEKO I NESTO I DA SE ZA NESTO I SAMA PITA U OVOM SVETU A NE DA JE STALNO UCENJUJU !!!Zaso mi da nemamo pravo na privatne rudnike kad vec to pravo daju strancima. PA CIJA JE ONDA VLADA...NASA ILI NJIHOVA ???...CIJE INTERESE ONA ZASTUPA???
Jeste Tesla bio jedan ali u svima nama zivi po jedan Tesla za sve moguce opcije SAMO NAM TREBA SLOBODA A NE GUSENJE.
Odgovori
Zao mi je sto se po tom pitanju nista nije promenilo kod vas , jedino smes da posedujes detektor u privatnoj svojini od 2011 godine neka mala izmena , tolika nezaposlenost pa sto kazes pusti ljude neka rade bar na odredjenim mestima i dace rezultate , zar i u Afriku pa su cak i strancima dozvolili slobodnu pretragu na prirodno gde iskopani nalaz se meri , registruje kolicina i isplacuje u kesu , odmah vam odbiju pdv , vi isplatite pomocne radnike , hotelske racune i resto sa sobom pa nazad kuci . A ta poseta belezi i potrosnju gde sve ide u plusu , mislim da ce ovi nasi iz vrha i te resurse dati na koncesiju samo za pdv i sitnu crkavicu za radnike koji budu zaposleni i to je to , nemaju sluha za drugo , kako i da dodje gost kad te na samoj granici izmaltretiraju , dovoljno je samo da ti izvade stvari iz auta i spustis ih tu pored u prasinu ili blato i vise ne vratis kako je bilo upakovano , onda ti dodje da se odmah vratis nazad odakle si i posao , takva je uglavnom dobrodoslica . U toj domovini sam ucen kao djak da je nasa zemlja bogata sa rudama , ima zdravu vodu , privredu u ekspanziji ,jaku poljoprivredu moze da hrani celu Evropu , od svega toga ispade da hranu uvozimo , polloprivreda unistena , industrija zatvorena , vodu uzese stranci jos i to malo sto je ostalo zgrabice tako da je Srbija postala najveca beda u Evropi , bruka , nemam komentara , spasavaj se ko moze , Germanicus
Odgovori
Драги пријатељи!
О томе како наша држава поступа са својим грађанима и њиховим налазима вредних ствари прочитајте на следећем линку:

http://www.skrivenoblago.com/index.php/t...l#msg14350

Поздрав!
Sneshko
Odgovori
Pozdrav Sneshko

Procitao sam i sve mi je poznato , znaci nista nije promenjeno , zato i nema nista da ostane u Srbiju , sve ode na stranu , to je i nista sto vredni tragaci pronadju i protnu da tako kazem boljim kupcima uglavnom sa strane , da bi bar sanirali troskove i zaradili neku crkavicu u ovoj opstoj bedi itd , u poredjenju sa predmetima kojima se gubi trag iz mnogih muzeja pomenute drzave , i to sve registrovano ima i sertifikate , bruka , pa normalno je da niko nista ne zeli da pokloni drzavi gde ce taj isti nalaz zavrsiti na istoj berzi samo od legalnih predstavnika muzeja , to jest drzave , nemam komentara .

Slazem se u potpunosti da lokaliteti koji su nadjeni treba takvi  da i ostanu , ima mnogo njih o kojima se nista nije znalo , na jedan takav sam naleteo da tako kazem pre 3 godine i to zabelezio slikom , pogledaj u rubriku zanimljivi nalazi , anticki lokalitet na Suvoj planini , time sam hteo na neki nacin skrenuti paznju na njegovo unistavanje , Germanicus
Odgovori
A na koju foru vade dijamante?? Fakat ?!
Odgovori
Pozdrav Goraromanija i svim ucesnicima ovog foruma

(27-02-2013, 07:53 PM)Gora Romanija link Piše:A na koju foru vade dijamante?? Fakat ?!

Sa ovim daljincem nisam imao prilike za tako nesto i sumnjicav sam po tom pitanju , nije bas sve toliko idealno kao sto proizvodjac propisuje , rekao sam u ranije navedenim tekstovima da je raditi sa njim kao neka vrsta nauke , moze se iskoristiti po meni samo na nekom mestu koje se uklapa u odredjene planove vezano za pretragu plemenitih metala , ici u slobodno istrazivanje bez unapred odredjenog cilja je cisto gubljenje vremena i unistavanje novca u promasene investicije ako tako mogu da objasnim uvertiru u bankrotstvo , Germanicus
Odgovori
Ako nekoj saka Bionic 01 go prodavam svojot, koristen e mnogu malku i go davam za pola cena.....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)