18-02-2013, 12:12 AM
panel prednji!
OKM eXp 5000 Pro
|
18-02-2013, 12:12 AM
panel prednji!
18-02-2013, 12:14 AM
flc 100 okrenut prema gore i eksperimetalna plocica cudo od tehnike !
18-02-2013, 12:26 AM
izvinjavam se ima ih tri unutra ali onaj okrenut na gore hvata hone ! ;D flc 100 inace je magnetni sensor koji koriste okm ovi uredjaji !
18-02-2013, 01:52 AM
Pozdrav Orbitu i Dr. Jare
Ako ste pazljivo procitali navedeni tekst nisam naglasio da je cudo od tehnike ali nije ni ovaj model sa slike , ono zbog cega je napravljen taj lokator rekao sam da nije u svemu idealan i zato se i proverava pratecom tehnikom , a za neupucene nije isplatjliva investicija jer ako nalazi dijamante , zlato i srebro onda nalazi i pratece elemente , kvarc , pirit kojih ima mnogo u Srbiji i sve se proverava brzom pretragom u zadnjem slucaju dobrim dubincem sondasem , jer skeneri marke OKM samo ce potvrditi njegov nalaz i od jednog kamena punim kvarcem i piritom napraviti sliku prepoznatljivog predmeta mozda nekog cupa a ako je ovaj malo veci onda u tom slucaju pitosa . Sto se tice dobrog lokatora njega necete naci u slobodnoj prodaji jer se iskljucivo radi namenski , koristi ga jedan tim u Nemackoj ima tronozac stative , deluje kao veci geometrijski instrumenat na prvi pogled i ima verovatno astronomsku cenu , ovaj program sto radi OKM je u odnosu na njega bolja decja igracka , ali sve ima svoju cenu i pristup , tako da mi mozemo samo da se oslonimo na svoje znanje i tehniku koju posedujemo . Nadam se da ovim nisam nikog uvredio sto mi je najmanja namera ali nisam mnogo ni pohvalio konkretno proizvodjaca OKM , jer ovo je bilo iskreno i od srca , nekom ce mozda pomoci oko odluke sta dalje a neko ce bolje razmisliti , Germanicus
18-02-2013, 02:05 AM
Pozdrav Orbit
Ovo sa slike nije Bionic01 , ovo je najverovatnije Bionic Alfa , model koji je mnogo ranije izasao i taj hvata sve zivo sto bi rekli kod nas , sa ovim neces nista naci od onog cime se bavis , mozes i da vidis da je dosta jeftiniji od Bionic 01 , Germanicus
18-02-2013, 05:48 AM
Ovo je slika OKM Bionic01 na terenu a na njemu nalaz , srednjevekovni novac srebro Djuradj Brankovic buseni i nosen , nadjen sa daljine oko desetak metara na dubini od oko 15cm a izvadjen detektorom Minelab Musketeer , ne mogu kompletnu sliku da izbacim jer ima likova , pozdrav svim ucesnicima ofog foruma , Germanicus
18-02-2013, 05:31 PM
(18-02-2013, 01:52 AM)Germanicus link Piše:Ako ste pazljivo procitali navedeni tekst nisam naglasio da je cudo od tehnike ali nije ni ovaj model sa slike , ono zbog cega je napravljen taj lokator rekao sam da nije u svemu idealan i zato se i proverava pratecom tehnikom , a za neupucene nije isplatjliva investicija jer ako nalazi dijamante , zlato i srebro onda nalazi i pratece elemente , kvarc , pirit kojih ima mnogo u SrbijiJa sam pazljivo procitao... ti si kao rezervisan za onih 18km znaci 15km-16km... prateci elementi kvarc, pirit, itd, ima ga svuda ne samo u Srbiji. Ako nekad i izmisle nesto sto ce sa velike udaljenosti da detektuje metale i rude dijamante nece sigurno... Germanicus ja sam za to da ti daju zutu majcu. Pozzz
18-02-2013, 05:50 PM
Pozdrav Dr. Jare
Sta reci za ovaj lokator , moze da se radi sa njime ali ne vece daljine od 1km , moze on da nadje cilj i na 15km u jonskim poljima , znaci u nebo i ko je dobar sa njime spustice signal tacno odakle on zraci ili reflektira , drugom opcijom znace tacno sta je , izgubice vreme vise od pola dana i na kraju naci neki kvarc , pirit ili nesto slicno i na kraju nista , ovako ovim aparatom nikad nista nije nadjeno pravo , samo dobri planovi , nadjeno mesto u prirodi i njime potvrdjeno iz neke neposredne blizine . Ko je dobar sa ovim aparatom ako mi ne nadje nakit koji cu staviti u neku kucu u odredjeno vreme nemoj badava da gubi vreme , sa njime osoba tog dana mora da bude u dobrom psihofizickom stanju jer upotreba nekih lekova utice na sopstvenu bio energiju i kalibracija sa njime nije dobra i nema pretrage .
19-02-2013, 08:42 PM
(18-02-2013, 05:50 PM)Germanicus link Piše:Sta reci za ovaj lokator , moze da se radi sa njime ali ne vece daljine od 1km , moze on da nadje cilj i na 15km u jonskim poljima , znaci u nebo i ko je dobar sa njime spustice signal tacno odakle on zraci ili reflektira , drugom opcijom znace tacno sta je , izgubice vreme vise od pola dana i na kraju naci neki kvarc , pirit ili nesto slicno i na kraju nista , ovako ovim aparatom nikad nista nije nadjeno pravo , samo dobri planovi , nadjeno mesto u prirodi i njime potvrdjeno iz neke neposredne blizine . Ko je dobar sa ovim aparatom ako mi ne nadje nakit koji cu staviti u neku kucu u odredjeno vreme nemoj badava da gubi vreme , sa njime osoba tog dana mora da bude u dobrom psihofizickom stanju jer upotreba nekih lekova utice na sopstvenu bio energiju i kalibracija sa njime nije dobra i nema pretrage .Jonska polja u nebo... mislis na jonosveru? Znam da se od jonosfere odbijaju radio talasi pa je zato moguce slusati radio London... a da elementi u prirodi zrace kao radio stanica nisam cuo... Rodjo kakva bre bio energija pri radu sa ovakvim sokocalima... ja mislim da lekove treba da uzimaju oni koji kupuju ovakve sprave. ps. presao sam se prilikom poredjenja nije serija Zvezdane Staze nego je Rat Zvezda, tamo je bio energija Djedaja... Pozzz
20-02-2013, 08:12 AM
Pogledaj rubriku ko je dobar daljinac , ima i slika , a ako bas zelis da vidis sta je mogu da ti posaljem , ovde sam na ovom forumu iskljucivo zbog informacija o radu sa odredjenom tehnikom , razmena iskustva , misljenja i dokumentovano , pokazacu jos par daljinaca slikovito cime ljudi rade , raslje ne prihvatam kao tehniku i tu ne mozemo da razgovaramo , sto se tice ulaganja ovo je skup sport , mnoge je doveo do bankrotstva , sve ima svoju cenu
|
|
|